Vægopladere

22 Tilbud

Nu kan du gøre et fund i vores udvalg af Apple-kompatible opladere til din smartphone

Vi bruger vores mobiler hver dag, så det er vigtigt, at vi hurtigt kan få tilsluttet en oplader, hvis batteriet er ved at løbe tør. Derfor kan du gøre et fund her i vores udvalg af billige vægopladere, USB-kabler og strømadaptere, som er kompatible med Apple-produkter og derfor fungerer fint til opladning af fx din iPhone. I vores store sortiment finder du masser af opladere til dine andre Apple-produkter som fx iPad og iPod, men som også fungerer til andre smartphones som Nokia, HTC og Samsung. Shop online hos Fyndiq, og få dine produkter sendt direkte til døren. Velkommen til at gøre et fund hos os!

Tip til et vellykket køb

Har du brug for flere produkter til din telefon? Hos Fyndiq finder du flotte covers, høretelefoner og meget andet, som du selvfølgelig får til de samme gode tilbudspriser som altid! Hvis du har spørgsmål vedrørende dit køb eller ønsker at lave en reklamation, kan du blot kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med dine spørgsmål.

Det skal være let at oplade telefonen

Eftersom iPhone gerne er vores bedste ven, er det ikke sjovt, hvis mobilen går ned og dør i løbet af dagen. Derfor er det vigtigt at have en ekstra mobillader i tasken. Hos Fyndiq finder du mange forskellige slags opladere, som både er kompatible med Apple og fungerer til flere andre typer smartphones. Du kan vælge mellem USB-kabel, rejseoplader, vægoplader og iPhone-opladere i mange flotte farver. Eller hvad med en USB-oplader med et stik, der kan vinkles?