Kundeservice

Clip-on

98 tilbud


Filter

Forlæng dit hår med clip-on extensions

Her hos Fyndiq finder du masser af billige clip-on extensions at vælge imellem. Hos mærker som Mizz Molly og Rapunzel er dit hår i gode hænder, for det er kun klips i ægte hårextensions, du finder i denne kategori. Farverne på de forskellige hårextensions, der kan findes, varierer og fås i de fleste naturlige nuancer - shop clip ons i mørkebrun, blond, sort og rød og få det tykke, lange hår, du altid har drømt om! Velkommen til at shoppe clip-on i ægte hårextensions online hos os!

Tips til et vellykket køb

Med clip-ons kan der være behov for to pakker med hair extensions, det giver en smuk hårlok, uanset hvad nuance vælger du så! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag. Bemærk dog, at forseglede varer ikke er omfattet af fortrydelsesretten på Fyndiq, hvis forseglingen er brudt.

100% ægte hårextensions

Når det kommer til clip-on hårextensions, er kvalitet vigtig, for et pænere resultat. Det der er så fantastisk er, at denne type klips kan bæres lige, som de er, men den kan også klare den samme styling som dit almindelige hår. Med fine hair extensions kan du derfor glatte, krølle, tone og farve dit hår som normalt! Det tager også lang tid, når man passer på det på den rigtige måde. Indsæt klips på få minutter og nyd langt, tykt hår!