Kundeservice

Vigtig information om vores brugte produkter

Der er efterhånden en stor efterspørgsel på brugte mobiltelefoner, computere og lignende, og et sådant køb er godt for både miljøet og tegnebogen! Der er flere forskellige årsager til, at disse produkter ikke kan sælges til nypris.

Vores brugte produkter er enten istandsatte (refurbished), blevet brugt som demo-varer eller har en mindre defekt, som betyder, at de ikke kan sælges til fuld pris. Produkterne, vi kategoriserer som "Bedre end brugt", er gradueret A+, A, B og C.

(A+) = Mint stand, absolut top stand, ingen ridser, ingen buler, ingen mærker.

(A) = Meget god stand, tegn på minimal brug, ingen buler, kan have nogle mindre ridser.

(B) = God stand, en tilstand de fleste er tilfredse med. Der kan være nogle mærker eller nogle ridser. De er generelt flotte og har fuldt funktionelle komponenter.

(C) = Brugt stand, der er flere ridser på skærm og chassis. Denne klasse anvendes på brugte mobiltelefoner med tegn på normal, daglig brug. Produktet er gennemtestet og fungerer perfekt.

"Bedre end brugt"-produkterne har alle en individuel beskrivelse, som giver et korrekt billede af standen. Alle produkter er omfattet af 2, 6, 12 eller 24 måneders garanti.

Kvalitetskrav

Kendetegnende for alle de telefoner, vi sælger hos Fyndiq, er, at de opfylder de kvalitetskrav, vi stiller. Med andre ord: Vi sælger ikke halvt ødelagte produkter eller telefoner, hvor slitagen overskrider vores standard.

  • Funktionsdygtigt kamera med skarphed og billedkvalitet i såvel stillbilleder som video

  • Funktionsdygtig hovedtelefonudgang og mikrofon i såvel samtale som andre funktioner

  • Funktionsdygtig opladning

  • Funktionsdygtig fingeraftrykslæser og ansigtsgenkendelse

Garanti på mobiltelefoner/tablets/computere

Der er 2, 6, 12 eller 24 måneders garanti på mobiltelefoner, tablets og computere. Det betyder, at produktet repareres inden for garantiperioden, hvis der skulle opstå en fejl, der er dækket af garantien. Øvrige produkter er som regel omfattet af en 3 måneders garanti, hvis intet andet angives på produktsiden. Læs venligst de gældende regler for det respektive produkt under produktbeskrivelsen.

Garantien gælder ikke:

  • En selvforskyldt skade eller almindelig slitage

  • Ved egen ombygning, opgradering eller anden konfiguration af produktet

  • Hvis installationen ikke er udført af en uddannet fagperson

  • Eventuelle skønhedsfejl

Kan problemet ikke afhjælpes, byttes produktet gratis med et lignende eller bedre.

Det er trygt at handle brugte produkter hos Fyndiq!

For os er det vigtigt, at du som kunde føler dig tilfreds og tryg, når du handler hos os, så derfor har vi udviklet vores eget Tilfreds kunde-løfte!

⭐️ Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører, der måske sælge hos os

⭐️ Du kan vælge at betale direkte eller efter du har modtaget din pakke

⭐️ Hvis du ikke er tilfreds, har du 30 dages returret

Det er altid trygt at handle hos Fyndiq, og med vores Fuld tilfredshed-løfte kan du føle dig tryg gennem hele købsprocessen. Vi er naturligvis altid klar til at hjælpe!

Vores kunder siger:

"Mobiltelefonen var som ny og havde en fin batteritid. Opgraderede fra en S7, og man mærker tydeligt, at teknologien er blevet bedre. Endnu bedre kamera og bedre tempo i softwaren. Når prisen derudover er under halvdelen af nyprisen, kan jeg ikke give andet end 5 stjerner." - Georgios

"Meget velholdt produkt og meget telefon for pengene👍" - Evelina

"Købte til sønnen, så han kunne spille Pokémon Go. Virker rigtigt godt, og batteritiden er helt ok, når man tænker på, at den har et par år på bagen." - Niklas

110% klimakompenseret

Dét at købe et brugt produkt er i sig selv meget bedre for klimaet end at købe et nyt produkt. Vi kompenserer derudover for det klimaaftryk, som de produkter, vi sælger, forårsager. Det gør vi med GoClimate gennem investeringer i klimaprojekter, som binder den tilsvarende mængde kuldioxid, som produktet har forårsaget. Vi har valgt at lægge 10% til det, som vi skal kompensere for, hvilket betyder, at hvert produkt, du køber, er 110% klimakompenseret.

Her kan du læse mere om vores klimaarbejde