Kundeservice
StartsideBørn
Bæreseler

Bæreseler

33 tilbud


Filter

Køb en billig bæresele online hos os

At have børn med og bære det er noget af det fineste og mest naturlige, der findes! Med vores bæreseler kan du bære din baby ikke kun på maven, men også på ryggen eller siden – alt efter hvad der passer dig bedst i situationen. Med en af ​​vores billige bæreseler får både du og dit barn en tryg oplevelse, hvor alt fra amning til bedøvelse foregår smidigt og nemt. Kig vores sortiment igennem og se, hvilken bæresele der passer bedst til dig og dit barn - til både en aktiv hverdag og en hyggelig ferie! Velkommen til at handle hos os i Fyndiq

Tips til et vellykket køb

Vil du vandre i skoven med bæreselen? Vælg en med radio og GPS her hos os! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Bær dit barn ergonomisk

Du som forælder ved, at det kan være ret tungt at bære dit barn med kun armene i dagevis, med en praktisk og komfortabel bæresele bliver det meget mere smidigt og nemmere at have dit barn med dig, sovende eller måske spise - i byen og i skoven! Med forstærkede sømme og sikkerhedsløkker sidder barnet trygt og sikkert i dine arme, blødt og behageligt – uden at du bliver træt i armene og kan bevæge dig aktivt, når dit barn sover trygt tæt på din krop. Hyggeligt og enkelt! Køb bæresele online her!