Kundeservice

Tillbagekalder

Fyndiq tilbagekalder 3D tegneserieur for børn – Skildpadde grøn. (2023-09-27)

Fyndiq tilbagekalder 3D tegneserieur for børn – Skildpadde grøn, da produktet ikke overholder europæisk kemikalielovgivning.

Forbrugere rådes til straks at stoppe med at bruge produktet. Produktet er fjernet for salg og Fyndiq vælger derfor at tilbagekalde dette produkt af sikkerhedsmæssige årsager.

Hvis du har købt produktet hos os, vil vi gerne bede dig om at returnere det til os for at få fuld tilbagebetaling. Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på order@fyndiq.se

Fyndiq tilbagekalder tryllestaven/troldmandens stav. (2023-06-16)

Fyndiq tilbagekalder tryllestaven, da spidsen af staven kan forårsage personskade, når den folder sig ud og skyder væk med høj hastighed.

Forbrugerne rådes til at stoppe med at bruge produktet med det samme. Der er stor risiko for, at børn eller voksne ved et uheld løsner skralden, så staven folder sig ukontrolleret ud. Eller brugeren kan dreje produktet mod sit ansigt, mens låsen løsnes, og kan komme til skade.

Produktet er blevet fjernet fra salg, og Fyndiq vælger derfor at tilbagekalde dette produkt af sikkerhedsmæssige årsager.

Hvis du har købt produktet hos os, bedes du returnere det til os og få pengene tilbage. Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, bedes du kontakte vores kundeservice på order@fyndiiq.se.