Kundeservice

Brugt

436 Tilbud

Bedre end brugt er vores betegnelse for produkter, der af forskellige årsager ikke kan sælges til fuld pris, men som er fuldt funktionsdygtige. For eksempel bliver produkterne renoveret eller brugt som demoprøver. Alle bedre end brugte produkter har også en individuel beskrivelse, der giver et præcist billede af produktet, alle har en garanti på 2, 6, 12 eller 24 måneder. Tjek vores tilbudshjørne ud og køb renoverede og brugte produkter i god stand her!


Filter

Hvorfor skal du købe brugte produkter I kategorien "Bedre end brugt"?

Vi synes, det er ærgerligt, at mange produkter diskvalificeres til at blive solgt og brugt, fordi de har mindre defekter, som slet ikke påvirker funktionen, mens vi ser, at der er en efterspørgsel blandt vores kunder, som er åbne for at købe varer, der svarer til, hvad man kunne finde i et "kuphjørne" i en fysisk butik.

At kunne finde gode tilbud blandt tilbud, mens produkter ikke skal kasseres unødigt, er positivt på flere fronter, ikke mindst for miljøet!

Alle produkter i kategorien Bedre end brugt er enten renoverede og nu fuldt funktionsdygtige, har muligvis kun været brugt som demoeksempler eller har en anden mindre defekt, der betyder, at de ikke kan sælges til fuld pris. Klassificeringen af ​​produkterne kategoriseret som "Bedre end brugt" er A+, A, B og C.

Kategorisering af brugte telefoner & produkter i vores tilbudshjørne

A+ "Perfekt stand"

Reconditioneret i perfekt stand/Ny stand

Skærm: Nyt display

Chassis: Nyt chassis

Batteri: Funktionstestet med ok kapacitet

A "Meget god stand"

Brugt i perfekt stand/Minimalt slid

Skærm: Ingen slitage

Chassis: Intet slid

Batteri: Funktionstestet med ok kapacitet

B "God stand"

Brugt med lidt/normalt slid - intet der påvirker brugen

Skærm: Der kan være små kosmetiske ridser

Chassis: Der kan være små kosmetiske ridser

Batteri: Funktionstestet med ok kapacitet

C "Okay stand"

Brugt med slid

Skærm: Kosmetiske ridser/buler ingenting der påvirker brugen af ​​telefonen

Chassis: Kosmetisk ridser/støder intet der påvirker brugen af ​​telefonen

Batteri: Funktionstestet med ok kapacitet

A Fyndiq Bedre end brugt produkt er et produkt, der kan f.eks.:

Et produkt, der er blevet renoveret) og nu er fuldt funktionelt

Et produkt, hvor den originale emballage eller emballage er de lvis eller fuldstændig beskadiget

Produktet kan være brugt som demokopi

Produkter med mindre defekter

Produkter, der mangler originalt tilbehør såsom oplader eller fjernbetjening

Returnering fra e-handel eller varer, der er forsikret mhp. forskellige årsager

Produktmanualer er tilgængelige på produkter, hvor en manual er inkluderet. Skulle manualen mangle, fremgår det tydeligt af produktbeskrivelsen

Garanti på Mobiltelefoner/Tablets/Computere

2, 6, 12 eller 24 måneders garanti på mobiltelefoner, tablets og computere. Det betyder, at produktet repareres inden for garantiperioden, hvis der skulle opstå en garantifejl. Andre produkter har normalt 3 måneders garanti, medmindre andet er angivet på produktsiden. Læs venligst hvad der gælder for hvert produkt i produktbeskrivelsen.

Garantien gælder ikke:

Selvforskyldt skade eller normal slitage

I tilfælde af egen ombygning, opgradering eller anden konfiguration af produktet

Hvis installationen ikke er udført af en kvalificeret fagmand

Potentielle kosmetiske defekter

Hvis problemet ikke kan afhjælpes, udskiftes produktet gratis med et tilsvarende eller bedre.

I tilfælde, hvor der reklameres og hvor skaden er opstået på grund af håndteringsfejl såsom tab af telefonen, fugtskader, software såsom opdateringer, kan der blive opkrævet en fejlfindingsomkostning.

Reparationsgaranti på produkter I vores tilbudshjørne "Bedre end brugt"

1-3 måneder der kan ydes garanti på reparationer og reservedele. Læs venligst hvad der gælder for hvert produkt i produktbeskrivelsen. Garantien gælder dog ikke for defekter, der eksisterede før reparationen eller mangler på andre komponenter, der måtte opstå efter indgrebet. Ved softwareproblemer, der udbedres, f.eks. ved at geninstallere operativsystemet eller driverne. Fjernelse af malware eller vira. I tilfælde af skødesløs omgang med produkter, der har medført skade. Installation/konfiguration af tredjeparts komponenter såsom routere, firewalls og lignende produkter.

Hvis fejlen på produktet kan afhjælpes ved en form for geninstallation af software, eller at garantiproduktet er fejlfrit, kan der tillægges en omkostning til kontrol og fejlfinding. Kunden er ansvarlig for at sikre, at enhver information på harddisken er sikkerhedskopieret. Fyndiq er ikke ansvarlig for tab af data, tab af fortjeneste, øgede udgifter eller andre omkostninger, der opstår på grund af garantisagen.