Kundeservice

Smart hjem

8.271 tilbud

Styr hjemmet via din telefon eller tablet, uanset hvor du befinder dig med smart home-løsninger! Her finder du alt, hvad du kan bruge for at komme i gang med automatiseringen af ​​dit smarte hjem, lige fra billige LED-lys til smarte stik.


Filter

Find billige smarthusløsninger online

Start din rejse mod et forbundet hjem med produkter, der gør hjemmet både smartere og mere sikkert. I vores sortiment finder du blandt andet billige smartstik, led lys eller overvågningskameraer i mange forskellige modeller og funktioner. Oplev de produkter, der gør dit hjem lidt smartere hos os, og klik hjem dine favoritter til virkelig lave priser!

Hvad et smart hjem?

Smarte løsninger til hjemmet er præcis, hvad du gør dem til med smarte produkter, der gør din hverdag livet både mere effektivt, lettere og mere bekvemt. Disse produkter gør det muligt at styre og automatisere forskellige ting i hjemmet såsom belysning, tv'et eller endda kaffemaskinen, uanset hvor du er. En af de mange fordele ved det tilsluttede hjem er, at du kan fjernstyre alt via din mobiltelefon, så hvis du har glemt at slukke for noget, da du gik hjemmefra, er det kun et klik væk.

Hvad med at kunne blive på sofa og styr din elektronik uden at skulle rejse – tænd og sluk lys, rul gardinerne op, start opvarmningen i bilen eller tænd for kaffemaskinen uden at trykke på en eneste knap. Mulighederne med automatiserede løsninger er uendelige og kan anvendes på al slags elektronik, du har i dit hjem, både for at spare tid og gøre hverdagen nemmere. Hvad du vælger at automatisere er helt op til dig!

Styr belysningen og anden elektronik med smarte stik

Begynd at styre lys og næsten al anden elektronik i dit hjem ved hjælp af smarte stik, det eneste der kræves er, at de produkter du ønsker at kontrol er tilsluttet en stikkontakt, og at du har adgang til internettet. Det er også rigtig nemt at komme i gang – bare sæt dine smarte stik i stikkontakten på de produkter, du vil fjernbetjene, og download den tilhørende app til din mobil til både iOS og Android. Så er du i gang og følg bare instruktionerne!