Kundeservice

Træningstøj

13.100 tilbud


Filter

Træningstøj online til alle!

Gå i gymnastiksalen, på løbebanen eller klæd dine børn rigtigt på til skolegymnastik. Her hos Fyndiq kan du finde et komplet sortiment af træningstøj til stort set alle – i hårde mønstre og behagelige materialer, der giver optimal bevægelsesfrihed. Find gode tilbud blandt mærker somKappa ogReebok og andre, der har gjort træning til fokus i deres kollektioner - med tøj og tilbehør, der gør træningen behagelig og sjov uanset session og sværhedsgrad.

Vælg blødere tøj til en afslappet yogasession

Køb tøj med materialer, der er hurtigtørrende til hård og svedig træning som spinning eller crossfit, eller suppler med træningsbukser og en varmere træningsjakke, når du skal ud i koldt vejr. Sørg også for at have støtte, når du træner med fx en sportstop/sports-bh eller taljetræner. Du kan også kombinere dit træningstøj med hverdagstøj og skabe et sporty outfit og forberede dig til den kolde årstid eller havets liv ved også at købe undertøj. Find et stort udvalg af kvalitets- og billigt træningstøj til al slags vejr og sport online hos os og kom i gang på bedste vis!

Tips til et vellykket køb!

Intet træningsoutfit er komplet uden tilbehør. Køb til træningstaske, sko eller sportsflaske også til dit træningstøj. Køb gerne flere sæt til at skifte med, når du vasker det andet. Har du spørgsmål til din ordre, eller ønsker du at annoncere for dit køb? Kontakt os gerne i Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag! Hos os har du altid et åbent køb i henhold til forbrugerkøbeloven og vi hjælper dig med eventuelle returneringer. Find en god handel og vælg at betale direkte, med delbetaling eller at betale med en faktura.

Træningstøj til forskellige lejligheder

Træningstøj er blevet mere trendy! Der er intet, der siger, at du kun skal have dem på under træning. Benyt også lejligheden og tag fedt træningstøj på til og fra fitnesscenteret, til skolen, til hyggestunder i weekenden, eller når du og dine arbejdskammerater skal ud og dyrke fritidsaktiviteter. Når du handler tøj til træning, bør du også tænke på andre ting såsom de rigtige sokker, fanny packs, pandebånd eller svedbånd og sko. Intet må forstyrre dig eller forsinke din træning! Håret skal sættes op, så det ikke er i vejen, tørsten skal slukkes med en vandflaske og fødderne skal ånde uden at få vabler og gnaver. Dine børn kan også have brug for komplet udstyr til hockey eller fodboldtræning, blødt træningstøj til udendørsaktiviteter eller andre ting, der kan passe til små drilske børn med løbende ben. Uanset hvad træningstøjet er til, så finder du det her online hos Fyndiq. I farver som pink, sort, grøn og sølv og mange flere. Nogle former sig, mens andre også fokuserer på det ydre design. Find gode tilbud blandt billigt træningstøj online og find dine favoritter!