Kundeservice

Sikkerhed

55.280 tilbud


Filter

Stort udvalg af røgalarmer & andre sikkerhedsting

Det er, når vi mennesker føler os trygge, at vi kan få den størst mulige lykke ud af livet. Med gode sikkerhedsgadgets placeret i vores hjem er vi et skridt tættere på både øget tryghed og større lykkefølelse. Her hos Fyndiq har vi samlet et stort og billigt udvalg af forskellige sikkerhedsgadgets – alt sammen for at skabe et mere sikkert hjem. Vælg mellem en pålidelig røgalarm eller hvorfor ikke gå all-in og installere et sikkerhedssystem med overvågningskameraer? Med gode priser og hurtige leveringer gør du altid en god handel ved at handle her!

Tips til et vellykket køb

Der er serieforbundne røgalarmer, du kan købe for at øge din sikkerhed. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

En billig livsforsikring

Når det kommer til vores liv, bør vi aldrig gå på kompromis med sikkerheden. Derfor kan en røgalarm eller brandslukker være en utrolig god og billig livsforsikring, som i nogle tilfælde kan være helt afgørende, hvis uheldet er ude. Er du usikker på, hvilken type røgalarm du skal bestille hjem, er der gode røgalarmtest du kan læse mere om, men det er også vigtigt, at du husker på, at levetiden på brandslukkere og andre sikkerhedsprodukter er begrænset. En træg røgalarm kan være livstruende, så sørg for altid at have gode batterier.