Kundeservice

Dørstopper

9.838 tilbud


Filter

Hold døren åben med et dørstop

Når det for eksempel er tid til at flytte, bære ting fra hjemmet til bilen, lufte lidt ud eller gøre noget andet, der kræver, at døren er åben, er det nemmest at have en dørstop. Dørstopperen kan også være god at have på fx et børneværelse, hvor der er risiko for, at nogen klemmer døren. Hos os i Fyndiq har vi samlet et stort udvalg af billige dørstoppere i forskellige modeller og designs, der passer til de fleste hjem. Tag et kig på det store udvalg og begynd at forhandle online med os

Tips til et vellykket køb

Leder du efter noget andet smart til hjemmet? Du finder det højst sandsynligt hos os! Se dig omkring i kategorien Hjem og find dit næste fund. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Et dørstopper vil være rart i hjemmet

Vi har nævnt, at dørstopperen passer perfekt i situationer, hvor døren skal stå åben i længere tid, og når man ikke vil have nogen til at klemme den. Men dørstopperen kan også tilføje noget til hjemmet og gøre det pænere. Mange af dørstopperne på denne side er virkelig smukke at se på. Hvad med fx et dørstop i støbejern, der er formet som en grisemor og et lille barn? Perfekt til den lidt mere robuste dør. Eller hvorfor ikke et dørstop i kunstlæder i form af en ugle eller gravhund? Så himmelsk sød!