Kundeservice
StartsideElektronik
Walkie-talkies

Walkie-talkies

797 Tilbud

Filter

Tjek forbindelser ved hjælp af seje walkie-talkies

Walkie-talkies er både praktiske og sjove at bruge, netop fordi de faktisk passer til både børn og voksne at hygge sig med. Her online hos os hos Fyndiq har vi derfor samlet et bredt udvalg af billige walkie-talkies at handle blandt – og du finder walkie-talkies tilpasset både små og store. Velkommen til gode tilbud i dag!

Tips til et vellykket køb

Læs altid produktbeskrivelsen for at lære mere om det produkt du vælger - om walkie-talkies finder du information om rækkevidde og om batterier er inkluderet eller ej plus andre ting det er godt at vide om produktet! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Masser af sjove funktioner

En walkie-talkie har mange forskellige anvendelser og er meget praktisk at have. Du kan fx bruge en fra Danita, når mobildækningen er svag på svampen eller bærplukningen i skoven eller på fisketuren - den har en rækkevidde på 5 km i åbent terræn. Ligeledes er der til børnene forskellige walkie-talkies indbygget i ure, som er perfekte, når det er tid til at lege spion eller hemmelig agent, og vi har også prinsesse walkie-talkies, der er sjove at spille. Og for jer, der ønsker en mere avanceret voksenversion, kan det anbefales at tjekke Topcom Walkie Talkie RC-6405 lang række - den er både vandafvisende, har søgefunktion og flere kanaler og meget mere!