Kundeservice

Cat tilbehør

14 tilbud


Filter

Tilbehør til CAT

Hvis du leder efter CAT tilbehør, har du fundet det helt rigtige sted, her finder du alt vores tilbehør til din mobiltelefon fra CAT. Der er alt fra skærmbeskyttere og etuier til pungcovers. Vi forsøger hele tiden at fylde sortimentet op med flere produkter, så du kan finde passende alternativer.

CAT-tilbehør, der beskytter din smartphone

Mobiler og tablets er skrøbelige og skal beskyttes mod slag, stød og snavs for at holde så længe som muligt. Her finder du blandt andet skærmbeskyttere, der forhindrer din skærm i at revne eller blive ridset i tilfælde af for eksempel et fald. Der er både plastfolie og glasbeskyttelse alt efter din præference. En plastfilm har den fordel, at den er tynd, men ulempen er, at den ikke har samme hårdhed som en glasbeskytter.

Et beskyttelsesglas er normalt både nemt at påføre og meget holdbart. Du kan tjekke hårdheden ved at læse produktbeskrivelsen. Standard er 9H for glasbeskyttelse til mobilskærme. Her finder du også såkaldt hybridglas, som er en blanding mellem beskyttelsesfilm og beskyttelsesglas, for at give brugerne det bedste fra to verdener. Disse hybridbriller er tynde, men har næsten samme hårdhed som en skærmbeskytter af glas.

covers og etuier

Det er bedst at kombinere brugen af ​​en skærmbeskytter med en type cover eller etui for at give din smartphone den bedste beskyttelse. Blandt vores CAT tilbehør finder du blandt andet silikoneskaller, som blandt andet er stødabsorberende. De fås blandt andet i gennemsigtige modeller for ikke at skjule designet på din mobil.

Hvis du ikke vil have tasken med, kan du investere i et stilfuldt pungetui. Med sådan en har du plads til din mobiltelefon, dine kort og dine kontanter ét og samme sted. Derudover beskytter den både forsiden og bagsiden af ​​din telefon. Her finder du flere forskellige pungetuier i høj kvalitet.

Køb dit CAT-tilbehør online

Det er praktisk at købe tilbehør til din CAT online. Derudover er sortimentet stort. I vores kategori med CAT tilbehør er der også smarte selfie lys, som du forbinder med et kabel, for altid at få det bedste lys, når du tager selfies. Rul gennem udvalget og find det tilbehør, der passer dig bedst.