Kundeservice

Smarture

24 tilbud

Med et smartwatch følger en række gode funktioner som smarte træningshjælpemidler og også en mulighed for at lægge mobiltelefonen oftere. Her finder du brugte smartwatches til rigtig billige priser! Der er mere information under hvert produkt, hvorfor de er opført som næsten nye. Fælles for alle smartwatches er, at de er et godt miljøvalg og fuldt funktionelle!


Filter

Hvorfor er det godt at købe et brugt smartwatch?

Udover den åbenlyse grund, at de er billigere end helt nye smartwatches, er det også et mere miljøbevidst valg at købe et brugt smartwatch. Der er mange produkter som af forskellige årsager ikke kan sælges som nye og der er unødvendigt mange smartwatches der ikke bliver brugt selvom de virker som de skal! De smartwatch-produkter, der er anført her, er klassificeret efter deres tilstand, og du finder mere information på den respektive produktside.

Find et næsten nyt smartur

Smarturene, der er anført her, er en del af et nøje udvalgt sortiment, der ikke kan sælges som nye til almindelig tid pris af forskellige årsager. De kan enten være såkaldte refurbished (istandsatte) smartwatches, eller de kan have været en demokopi eller have en mindre defekt – dog er det fælles, at de alle er fuldt funktionelle og sælges til billigere priser!