Kundeservice

Friluftsliv

113.500 tilbud


Filter

Stort udvalg af telte, lommelygter og andre gode produkter til rejsen

Grønt er godt for øjnene, som man så fint siger. Og at være ude på rejsende fod betyder højst sandsynligt, at du får indåndet masser af frisk luft og bliver et med naturen. Men for at klare friluftslivet uden for mange myggestik og andre irriterende ting kan det være godt at have diverse overlevelsesudstyr med i form af et billigt telt, en pålidelig lommelygte, en rejsepung, sovemaske, rejseadapter, solcellelampe, myggejakke og en række andre gode overlevelsesting. Så klarer du dig, også selvom du farer vild. Og her hos Fyndiq har vi samlet en masse produkter til billige priser. Alt fra simple pop op-telte til svenske telte – og partytelte, hvis du ikke skal længere væk end ud i baghaven for at grille.

Tip til et vellykket køb

Se udvalget igennem, og tag udgangspunkt i din rejse, så du ikke kommer til at glemme noget. Hvis du har spørgsmål angående din ordre eller vil reklamere over dit køb, kan du kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med dit ærinde.

At købe telt og det rigtige udstyr

At finde den rigtige LED-lommelygte er ikke svært. Men hvis du skal rejse dybt ind i skoven, gælder det om at teste teltet inden og at skrive en liste over alle tænkelige hjælpemidler og redskaber, du kan få brug for. For hvordan ville det være, hvis du stod midt ude i ødemarken og opdagede, at det var en batterioplader med indbygget lommelygte, som du havde allermest brug for? Med andre ord, så vær hellere sikker på, at du har det hele med.