Betal hurtigt og nemt med MobilePay & Trustly

Betal hurtigt og nemt med MobilePay & Trustly

Lommelygter

634 Tilbud

Køb en billig lommelygte online

Hvis der er én ting, som ethvert hjem har, er det en god lommelygte. At have en stor lommelygte lige ved hånden, hvis stikket går, kan være guld værd, især hvis du ikke kan lide mørke! Men selvfølgelig har de små varianter også lige værdi. En lille lommelygte er for eksempel perfekt, når du skal lyse på trange steder – under vaskemaskinen, i skuffen eller hvorfor ikke under motorhjelmen på bilen? Der er simpelthen tidspunkter, hvor det er bedre at have en lille i stedet for en stor lommelygte, hvis du vil have den bedste effekt. Vi kan med andre ord alle rigtig få glæde af lommelygter af forskellig art, men det ved vi selvfølgelig ikke, før vi står der og har brug for en. Og at have og ikke have er trods alt mere irriterende end at have og ikke have – er du enig? Tag et kig derhjemme, finder du en stærk lommelygte? Hvis ikke, er du helt sikkert det rigtige sted lige nu! Her kan du finde masser af billige lommelygter i forskellige stilarter og med forskellige funktioner. Hvad med for eksempel en lommelygte med LED, der virkelig lyser op? Eller måske var du mere sulten efter en UV-lommelygte? En genopladelig lommelygte, som du oplader via USB-kabel, er perfekt til dig, der altid gerne vil have en opladet lommelygte i bilen for eksempel! I produktbeskrivelsen ser du alt, hvad der er værd at vide om den lommelygte, du har peget på. Så tjek udvalget ud og læs om, hvilken lommelygte der passer bedst til dig, og hvad du har tænkt dig at bruge den til. Hos os kan du både finde klassiske modeller, der ser ud præcis, som du synes en lommelygte ser ud, men også moderne lommelygter i gummi og ABS, som du kan bruge uden at bruge hænderne. Velkommen til gode tilbud i dag

Tips til et vellykket køb

Hvorfor skal du købe en lommelygte? Selvom du ikke har et bestemt formål, du vil bruge en lommelygte til, er det altid en god idé at have en derhjemme, hvis behovet opstår! En lille lommelygte med LED-lampe er nem at opbevare og passer næsten overalt. For eksempel er lommelygten et vigtigt værktøj at have i sin værktøjskasse. Har du spørgsmål til din ordre, eller vil du klage over dit køb? Kontakt os gerne i Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag! Hos os har du altid et åbent køb i henhold til forbrugerkøbeloven og vi hjælper dig med eventuelle returneringer. Forhandle ordentligt og vælg at betale direkte, i rate eller at betale med faktura.

Hvilken slags lommelygte vil du have?

Når du tænker på en lommelygte, og hvordan den bruges, ser du sikkert samtidig et indre scenarie for, hvorfor du bare bruger en lommelygte til at lyse med, ikke? Måske er du på eventyr i en mørk skov og har brug for at se, hvor du sætter dine fødder, eller måske er du i et mere hverdagsagtigt ærinde? Verbet "at skinne med en lommelygte" har fået navnet "lomme" og selvfølgelig er der mange gange, hvor vi skal blinke for at se, hvad det er vi laver - uanset om vi er på loftet eller i garagen og roder for glemte skatte eller behov for at lyse omhyggeligt for at tjekke olien på bilen. Uanset hvilket scenarie du tænker på, beviser det bare, at lommelygten som værktøj har et uendeligt antal anvendelser. Så er det også heldigt, at lommelygter kommer i alle mulige afskygninger. Du har de sædvanlige med håndtag og lamper, små rørformede, som du lige kommer ned i bukselommen og nogle lommelygter, du endda kan sætte fast på nøgleringen ved hjælp af en nøglering – perfekt når du skal finde bildørslåsen eller har svært ved at få sat nøglen i sikkerhedslåsen på hoveddøren derhjemme! Du finder også store lommelygter, der ligner de lommelygter, som bruges af redningsmandskab og myndigheder. Eller hvorfor ikke vælge en med SOS-funktion? Det betyder, at lommelygten blinker tre lange og tre korte blink, hvilket er morsekode for SOS, og som er meget godt at kende i en nødsituation! Men hvad er en god lommelygte, tænker du måske nu over og svaret er kort fortalt, at du altid skal vælge en lommelygte, som du synes er bedst for dig! Her er lommelygter fra de største producenter som Duracell, Kodak, Energizer, Phillips og König men også lidt sjovere mærker som en lommelygte med Disney Cars eller Avengers Assemble og Star Wars. Derudover er der sjove lommelygtefiltre at finde! Med disse kan du ændre farven på lommelygtelyset både fordi det er lidt sjovt og fordi det nogle gange er nødvendigt – skal du fx se skarpe konturer, er gult lys noget der forstærker netop dette! Tag et kig i udvalget, læs produktbeskrivelsen og shop for en billig lommelygte i dag!