Kundeservice

Udendørsleg

6.365 tilbud


Filter

Et udendørsspil at huske

At være udenfor har vi fået at vide siden barndommen er godt for os, når vi bevæger os og trækker frisk og frisk luft ind. At gøre det med en lille rekvisit gør det hele endnu sjovere. Derfor har vi hos Fyndiq samlet masser af gode udendørslege, som du kan lege med dine venner, dine børn eller hvorfor ikke dig selv til at øve før en femkamp eller lignende. Her finder du billige baseballsæt, el-løbehjul, kroket, badmintonketchere med badmintonbolde eller hvorfor ikke købe en frisbee i en eller anden dejlig farve, som du skal forsøge at tæmme? Så længe du ved, hvad du har lyst til!

Tips til et vellykket køb

Midsommer, fødselsdagsfester eller temafester - sørg for, at der er valgmuligheder for at spille de spil, du har lyst til i øjeblikket. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Udendørs spil for voksne og børn

Vi elsker alle at lege! Alt fra at sætte guldkant på festen med sjove selskabslege til at spærre gaden og rigge til med et bandymål og involvere naboerne i en kamp om, hvem der er kvarterets konge. Lad fantasien løbe løbsk, mens du gennemgår vores kildrende spiludvalg og tænker, at for hvert spil, du lægger i indkøbskurven, lægger du også en masse sjove minder og grin, der holder længe.