Kundeservice

Robotter

718 tilbud


Filter

Væk barnet inde i dig med seje og billige robotter

Hvem har ikke drømt om en dag at få deres helt egen robot? Det er noget, der ikke længere er en fantasi, men noget man faktisk kan købe – og også købe billigt! Online her har vi hos Fyndiq samlet et stort sortiment af billige robotter, som du kan sætte tænderne i! Så tjek udvalget ud og lad dit indre barn vågne op til live igen ved hjælp af en sej robot!

Tips til et vellykket køb

Har du brug for flere produkter inden for elektronikgenren? Tjek hovedkategorien Elektronik for at se al den elektronik, vi hos Fyndiq har at tilbyde! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Byg din egen robot

Vil du bygge din helt egen robot og designe den efter din egen smag? Så er et tip at tjekke den solcelledrevne robot ud, der kan omdannes til hele 14 forskellige robotter ved hjælp af et enkelt kit – så du vælger selv om du laver den som hund, bil, android eller anden fil! Du kan også finde en programmerbar robot med motorer, IR-sensorer og trykkontakter til at lege med på en enkel og bekvem måde, da der ikke er behov for lodning, og der medfølger mejsler i sættet. Du kan også købe en solcelle robot i 25 dele der er velegnet til både børn og voksne at bygge med, den anbefales fra 10 år og kan bygges til 6 forskellige robotter!