Kundeservice

Tablets

16 tilbud

Leder du efter en ny tablet? Tjek vores sortiment af brugte tabletter og find til billige priser. Tabletterne er næsten nye og i god stand, og selvfølgelig gælder garantien. Vi har tabletter og tabletter fra både Apple og Android, så chancerne er, at du finder noget, du kan lide!


Filter

Find en brugt og billig tablet hos Fyndiq

Her hos Fyndiq kan du finde gode tablets til rigtige pangpriser og samtidig yde et bidrag til miljøet. Vi har et stort udvalg af nøje udvalgte brugte tablets, som af forskellige årsager ikke kan sælges til nypris - det kan for eksempel være tablets og tablets, der er istandsat (istandsat), at de har en mindre defekt, at de har været en demokopi eller mangler et originalt tilbehør. Selvfølgelig er alle fuldt funktionelle! Tabletterne listet her på siden i vores tilbudshjørne er klassificeret efter hvilken stand de er i: A+, A, B eller C.

Renoveret tablet med garanti

Hvis du køber en brugt tablet, er det er vigtigt at holde tjekke garantien. Hos Fyndiq gælder en garanti mellem 2–24 måneder ved køb af tablet, tablet eller tablet, hvilket betyder, at hvis der opstår en fejl, bliver den repareret inden for garantiperioden. Læs omhyggeligt om, hvordan garantien fungerer, i produktbeskrivelsen for den tablet, du ønsker at købe.