Kundeservice

TV

23.220 tilbud


Filter

Masser af smart-tv og dvd

I dagens digitale verden er det vigtigt at være opdateret inden for elektronik. At anskaffe sig et smart-tv med en LED-skærm er blot en smart investering i fremtiden. Du kan tilslutte din Blu Ray DVD-afspiller til den og få et krystalklart billede! Her hos Fyndiq er det nemt at finde, da alle fundene online er samlet lige her. Er du træt af dit gamle TV og leder efter et smart TV med mulighed for at se boksen, eller er du bare interesseret i et vægbeslag til dit eksisterende TV? Alt er her, og det er kun et kup!

Tips til et vellykket køb

Var det et Samsung TV eller Philips TV, du ledte efter? Læs om produkterne før du bestiller for at få de bedste resultater. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

At se en film i 3D

3D er blevet et populært indslag i film, og det er ofte i 3D med 3D-briller, at filmen vises i biograferne. Hvorfor skulle du ikke kunne se film så godt derhjemme? I dag er det muligt at skabe den klassiske biograffølelse i hjemmet, med alt fra biograflyd til det fantastiske billede, vi får fra biograflærredet. Med et nyt LED-tv med fuld HD bliver filmen og tv-serien lidt bedre. Uanset om du vælger at se din yndlingsserie på tv eller din yndlingsfilm på dvd, så skal kvaliteten ikke gå på kompromis