Kundeservice
StartsideBrugt
Hovedtelefoner

Hovedtelefoner

Tilbud

Her finder du prisvenlige brugte høretelefoner fra populære mærker i forskellige modeller og designs. Alle vores brugte hovedtelefoner er renoverede, gennemtestede og fuldt funktionelle! Forkæl dig selv med en rigtig god musikoplevelse med et par renoverede høretelefoner og gør samtidig et godt stykke arbejde for miljøet!


Filter

    Hvorfor købe brugte hovedtelefoner?

    At købe brugte hovedtelefoner er både bedre for miljøet og billigere end helt nye. Af forskellige årsager er der mange høretelefoner, som ikke kan sælges til nye priser og det er ærgerligt, at produkter, der rent faktisk virker, som de er, bliver smidt ud, mens der er stor interesse for dem. Hovedtelefonerne på denne side er alle fuldt funktionelle, og der er mere information under hvert produkt om, hvorfor de er inkluderet i denne kategori.

    Find hovedtelefoner, der er næsten nye til billige priser

    Vi har et nøje udvalgt udvalg af hovedtelefoner, som kan af forskellige årsager ikke sælges til normal pris. Disse kan omfatte såkaldte refurbished (istandsatte) hovedtelefoner, de kan også have en mindre defekt, der betyder, at de ikke kan sælges til fuld pris, eller de kan være demokopier. I alle tilfælde er hovedtelefonerne i fuldt funktionsdygtig stand!