Kundeservice
StartsideElektronik
Elektronikkomponenter

Elektronikkomponenter

14.320 tilbud


Filter

Find alt det elektroniktilbehør, du skal bruge

Alle, der har meget elektronik derhjemme, ved, at der skal nogle ledninger og komponenter til, for at det kan fungere. Derudover kan du få brug for nogle værktøjer til at reparere ting, der er gået i stykker. Det kan blandt andet være, at du skal bruge en loddekolbe til at forbinde kabler med, eller en modstand for at forenkle en reparation. Vi hos Fyndiq har samlet et stort udvalg af billige elektroniske komponenter, som både den professionelle og hjemmefixeren kan få glæde af! Velkommen til gode tilbud hos os

Tips til et vellykket køb

Benyt lejligheden til at finde flere smarte tilbud, når du stadig er her hos os. Du betaler altid den samme fragt, uanset hvor meget du køber! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Reparer din bærbare computer med et smart værktøjssæt

Blandt de elektroniske komponenter her hos os, kan du finde et værktøjssæt til reparation af din bærbare computer, tablet eller smartphone. Sættet indeholder alt, hvad du skal bruge for at åbne og skille din elektronik ad, inklusive sugeprop, pincet, loddekolbe og opsamlingsværktøj. Udover dette smarte sæt kan du også finde forskellige typer flusmidler, som du kan bruge, når du skal lodde tin, messing, nikkel eller kobber. Flussene fås i pastaform, i flydende form og i en mere tyktflydende form, så du kan finde den variant, der passer dig bedst!