Kundeservice

Hudpleje

18.760 tilbud

Leder du efter billige hudplejeprodukter, som får din hud til at stråle? På Fyndiq kan du finde hudpleje til ansigtet, blødgørende cremer til kroppen, massageprodukter, fodplejeprodukter og egentlig bare alt, hvad du kan tænke dig inden for hudpleje online.


Filter

Find hudplejeprodukter til alle hudtyper

På Fyndiq kan du finde hudpleje, som passer til lige dig og din hudtype, og den rette hudpleje er nøglen til en sund og smuk hud. Da vi har et stort sortiment på over 7.000 hudplejeprodukter, er der stor chance for, at du finder lige det, du søger, uanset om du har tør, fedtet eller normal hud. Vi har ansigtscremer og masker, som passer til alle de forskellige hudtyper, og med vores produkter får du den glød, som din hud fortjener.

Ud over vores paradis af hudpleje til både mænd og kvinder så kan du også shoppe

og

til rigtig billige priser.

Hvilken hudtype har jeg?

Tør hud

  • Når din hud er tør, føles den let irriteret og stram, da den producerer mindre talg end normal hud. Og når huden mangler talg, mangler den også de lipider (fedtstoffer), som den har brug for til at bibeholde den fugt, som skaber en hinde til beskyttelse mod ydre påvirkninger.

Normal hud

  • Når du har normal hud, er den velbalanceret, hvilket betyder, at den hverken er for tør eller for fedtet, og at du sjældent har problemer med bumser.

Fedtet hud

  • Sammenlignet med tør hud producerer fedtet hud mere talg end normal hud, og huden føles derfor skinnende og fedtet. Når du har en overproduktion af talg, er du tilbøjelig til at få store porer, bumser og hudorme.

Moden hud

  • Huden har ikke længere sin naturlige spændstighed og elasticitet, er generelt mere tør og kan have fine linjer og rynker.

Kombineret eller blandet hud

  • Kort sagt er en kombineret hud en blanding af flere hudtyper. Den større del af ansigtet har en normal eller tørrere hudtype, men en mere fedtet T-zone (pande, næse, hage).

Følsom hud

  • Du bliver let irriteret og rød i ansigtet, og kan reagere ekstra meget på kulde, varme og kraftige skift i vejret. Normalt er den følsomme hud mere tør og kræver meget fugt.

Tip til et vellykket køb

Se dig omkring i vores relevante varekategorier og sammensæt alt, hvad din hud behøver, både til ansigtet og til kroppen. Hvis du har spørgsmål angående din ordre eller vil reklamere over dit køb, kan du kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med dit ærinde.

Lav din eget hjemmespa

Hvorfor ikke skeje ud og unde dig selv alle de værktøjer, som er nødvendige for at få den samme følelse som på et luksuriøst spaophold. Skrub fødderne grundigt med en fodfil for at få den døde hud på hælene og undersiden af fødderne væk, og smør siden fusserne med en herlig, fugtgivende fodcreme. Eller hvorfor ikke lade din partner give dig en lækker rygmassage med en kropsolie og varmende massagesten? Det er bare fantasien, som sætter grænser, på Fyndiq kan du finde alt til at skabe din drømmespa derhjemme!