Kundeservice
StartsideBrugt
Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

40 tilbud

Hos Fyndiq kan du finde renoverede brugte mobiltelefoner med garanti til billige priser! Køb en bedre end brugt mobiltelefon i god stand for mindre og tag samtidig et mere miljøbevidst valg! Tjek hele vores sortiment ud og find en brugt smartphone, der passer til dine behov - her kan du finde renoverede mobiler af alle slags!


Filter

Hvorfor købe en brugt mobiltelefon?

Der er stor efterspørgsel på brugte mobiltelefoner og at købe en mobiltelefon i den kategori er godt for både miljøet og pengepungen! Der er flere forskellige årsager til, at en mobiltelefon ikke kan sælges til en ny pris, selvom mobiltelefonen i mange tilfælde er fuldt funktionsdygtig og i god stand. Telefonerne nedenfor er klassificeret efter deres tilstand: A+, A, B eller C.

Find en billig mobiltelefon, der er bedre end brugt

I vores tilbudshjørne af brugte mobiltelefoner er der et nøje udvalgt udvalg af mobiltelefoner som af forskellige årsager ikke kan sælges som ny. Alle mobiler er fuldt funktionelle og er inkluderet i denne kategori, fordi de kan renoveres (istandsættes), har været demoprøver, har en mindre defekt eller mangler originalt tilbehør.

Garanti - Vigtigt at overveje, når du køber en brugt mobil

Når du køber en brugt mobil, skal du være sikker på, at der er garanti – uanset om den er gammel og genbrugt eller kun har en mindre defekt og står som ny. Hos Fyndiq har vi mellem 2-24 måneders garanti på mobiltelefoner og produktet repareres, hvis noget går galt. Du kan finde mere information om, hvordan garantien fungerer, i produktbeskrivelsen for den specifikke mobiltelefon.

Brugte mobiltelefoner fra Fyndiq

Før eller siden er det på tide, at alle mennesker udskifter deres mobiltelefon. Dette behov kan naturligvis opstå af forskellige årsager. Det kan handle om tekniske aspekter. Måske et batteri, der ikke leverer på samme niveau som før. Det kan også handle om et rent ønske om at skifte det gamle ud med noget frisk. Uanset hvad årsagen til at skifte mobiltelefon er, indser flere og flere fordelene ved at købe brugte mobiltelefoner. Mange af disse henvender sig til os i Fyndiq. Den stigende efterspørgsel på brugte mobiltelefoner har betydet, at vores lager konstant bliver genopfyldt. Vi tilbyder velfungerende telefoner fra langt de fleste mærker på markedet. Dette til en pris, som vores konkurrenter normalt har meget svært ved at matche.

Vores brugte mobiltelefoner er ikke andet end gode tilbud, ganske enkelt. Nemlig; hvad vi i Fyndiq er bedst til!

For dem der leder efter en brugt mobil

Som sagt vokser markedet for brugte mobiltelefoner konstant. Ikke mindst da prisen på nye mobiltelefoner hele tiden når nye højder. Dette er positivt fra flere aspekter. Det giver folk mulighed for at få den telefon, de ønsker, uden at bryde penge. Det er også en god ting for miljøet, at alle ikke hele tiden anskaffer sig nye mobiltelefoner, men er afhængige af brugte.

Det, der er ekstremt vigtigt for dem, der leder efter en brugt mobiltelefon, er at være forsigtig med forhandlerne. Der er masser af seriøse forhandlere på det svenske marked, men desværre også en masse useriøse. Vi anbefaler stærkt, at du vælger en velrenommeret virksomhed for at sikre, at alt går glat. Ideelt set ser vi selvfølgelig gerne, at du køber dine brugte mobiltelefoner hos os på Fyndiq!

Sådan gør vi for at garantere, at vores brugte mobiltelefoner leverer på det ønskede niveau:

Kvalitetskontrol

Brugt mobiltelefoner kan naturligvis have været brugt i varierende grad. I mange tilfælde drejer det sig om telefoner, der fungerede som såkaldt tegn-eks. I andre tilfælde kan det være brugt mobiltelefoner, som tidligere blev brugt mere dagligt. Det, der forener alle de telefoner, som vi hos Fyndiq sælger, er, at de lever op til de kvalitetskrav, som vi stiller. Med andre ord: Vi sælger ikke halvbrudte produkter eller telefoner, hvis slitage overstiger vores standard. I tilfælde hvor den brugte mobiltelefon lader noget tilbage at ønske, sørger vi for at rette det. Det kunne for eksempel handle om at skifte batteri, hvilket er godt at gøre på brugte telefoner med jævne mellemrum.

Wifi

Alle mobiltelefoner i dagens samfund, brugte som nye, skal være kompatible med en Wi-Fi-forbindelse. Det er et af de første aspekter, som vi hos Fyndiq sikrer, når en telefon sættes til salg.

Kamera, høretelefoner og mikrofon

Fungerer kameraet som det skal med skarphed og billedkvalitet i både stillbilleder og videö Fungerer telefonens hovedtelefonstik uden pletter eller huller, og lyder mikrofonen godt ved opkald såvel som i andre funktioner? Vi sørger for at svare ja til disse spørgsmål, inden vi lægger en brugt mobiltelefon til salg på Fyndiq. se.

100% opladbarhed

For at en mobiltelefon, brugt eller ej, skal kunne bruges, forudsættes det, at den kan oplades korrekt. Hvis batteriet skal udskiftes, ordner vi det inden salg. Hvis noget går galt, når ladekablet er sat i, er dette også løst.

Fingeraftryk og ansigtsgenkendelse

Afhængigt af modellen på den brugte mobiltelefon, kan der være forskellige måder at låse den op. Når du køber en telefon hos os hos Fyndiq, sørger vi for, at fingeraftrykslæseren og ansigtsgenkendelsen fungerer korrekt.

Sikkert køb af brugte mobiler

Når du vælger at handle hos Fyndiq, vælger du automatisk at foretage et sikkert køb. Det gælder selvfølgelig, uanset om du køber brugte mobiltelefoner eller en hvilken som helst anden vare. Vi har været på det svenske marked i lang tid, og vi planlægger at blive i lang tid fremover. I løbet af de år, vi har været aktive, har over 1,6 millioner svenskere valgt at handle hos os. Hvert år vokser vores udvalg af produkter, brugte telefoner med mere, og flere og flere vælger at købe hos os. Vi er glade og stolte over denne udvikling og ser med spænding og glæde frem til, at e-handel vokser sig endnu større i vores land.

Fyndiq er certificeret i henhold tilSikker E-handel og anvender alle aspekter af forbrugerkøbeloven. Det betyder, at du som kunde altid kan være sikker på, at dit køb er foretaget på den rigtige måde. Når du køber hos os hos Fyndiq, bærer vi ansvaret for, at varerne bliver leveret trygt og sikkert til dig. Vi garanterer også, at den vare du har købt, brugt telefon eller andet, holder den lovede kvalitet.

Tilbehør til både nye og brugte mobiltelefoner

Tænker du på at købe en brugt mobiltelefon hos os hos Fyndiq? God ide! Så skal du også vide, at vi har Nordics største udvalg af mobiltilbehør. Står du overfor at købe en telefon, kan det være godt at benytte lejligheden til at supplere med nogle fine og/eller praktiske ting. Her er nogle tips:

Hovedtelefoner

Hører du meget musik på din telefon, eller foretrækker du måske podcasts eller lydbøger? Uanset hvad du lytter til, er det altid en god idé at investere i et par gode høretelefoner, hvis du spørger os. Tjek Fyndiqs store udvalg af høretelefoner ud!

Opladere

Mangler du en ny oplader, eller måske flere? Hos Fyndiq kan du købe multipakker med oplader til din brugte mobiltelefon. På den måde behøver du ikke slæbe rundt på (og glemme) den samme oplader til arbejde, fitnesscenter, hjemme eller hvor det nu måtte være.

Mobiltelefoncover

Selv brugte mobiltelefoner fortjener at blive beskyttet med en stødsikkert mobiltelefon etui. Hos Fyndiq finder du Nordics største udvalg af skaller i forskellige farver, materialer og former. Vælg ét (eller hvorfor ikke flere?) mobilcovers, som du synes din telefon skal prydes med.

Spørgsmål til brugte mobiler eller andre ting?

Fyndiqs dygtige kundeservice står til rådighed for spørgsmål og bekymringer om alt fra leveringer og priser til produkt information. Kontakt os, så svarer vi så hurtigt vi kan!