Kundeservice

Laybag

137 tilbud


Filter

Køb en billig laybag online her hos os på Fyndiq

Skal du på stranden eller er det tid til et lille hyggeligt parkhangout? Spring det gamle almindelige picnictæppe over og medbring i stedet en smart laybag! Det er en oppustelig luftsofa, som du nemt puster op ved hjælp af fejende bevægelser, så du ikke engang behøver at medbringe en luftpumpe! Når du så vil pakke den, skal du bare snuse luften ud og folde den i emballagen, som ofte ikke er større end en halv sovepose. Derudover er det ikke kun om sommeren man kan bruge det, det fungerer lige så godt ved vandet på stranden som i snedriverne på skiløjpen!

Tips til et vellykket køb

Kært barn har mange navne, men godt at vide er, at hvis nogen siger luftsofa, laybed, luftseng eller hangout-sofa, så er det faktisk en slags laybag, du refererer til - bare at vi alle siger forskelligt. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Laybag til alle årstider

Det absolut bedste ved at eje en laybag er, at den kan bruges hele året rundt, lige så god som en oppustelig sofa i sne eller vand eller på græs som på sand. Derudover er disse fine madrasser nemme at tage med, da de er små i emballagen. For eksempel kommer laybagen fra VacayBag i en smart taske-lignende pakke, som du bare hænger over skulderen og tager med dig, hvor du vil hen – denne er også lavet i et specielt materiale, der gør den ekstra slidstærk. Eller vil du måske hellere have en luftseng fra inSPORTline? Deres laybag er perfekt til camping eller brug som liggestol på stranden, men den kan ikke bruges i vand.