Kundeservice

Smarture

50.740 tilbud


Filter

Køb billigt smartur online her hos Fyndiq

Al magt til armbåndsuret, men hvorfor ikke prøve noget lidt mere moderne? Her hos Fyndiq finder du masser af billige smarture at gøre et fund imellem – fra talrige kendte varemærker! Hvad siger du til et flot Apple Watch i rustfrit stål eller måske et smartur til smartphones fra fx Rock, Deltacco eller Griffin? Se igennem vores kæmpe udvalg, og vælg lige det smartur, der falder i din smag!

Tip til et vellykket køb

Et smart ur er præcis hvad du får når du vælger et smartur fremfor et traditionelt ur. Læs produktbeskrivelsen igennem, og se, hvilke funktioner dit valgte ur har! Hvis du har spørgsmål angående din ordre eller vil reklamere over dit køb, kan du kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med dit ærinde.

Lidt flottere, lidt bedre

Hvorfor skal du vælge et smartur fremfor at almindeligt armbåndsur? Svaret er ganske simpelt — fordi du får så meget mere end med et almindeligt ur, som viser hvad klokken er! Et ur til smartphones kan du koble til både Twitter og Facebook og desuden fx bruge det som telefon, hvis du sætter et simkort i. Eller måske er du ude efter et smartur, som du kan koble til din iPhone? Det finder du selvfølgelig også her i vores brede udvalg. Alt, hvad du skal gøre, er at vælge, hvilket af vores smarture du vil have, og så lægge det i indkøbskurven — og så sidder det snart på din arm!