Kundeservice

Tilbehør

25.760 Tilbud

Find tilbehør online til smarturet

Den seneste tid har flere og flere anskaffet sig et såkaldt smartur. Dette er ikke særlig underligt, når man tænker på, hvor gode og brugbare de er. Smarturene er som små computere, man kan have på armen. For at få mest muligt ud af smarturene har man dog brug for en del tilbehør som fx armbånd og opladere. Hos Fyndiq har vi samlet et stort udvalg af billigt tilbehør til smarture, så du kan få det bedste ud af dit smartur. Skynd dig at gøre et fund!

Tip til et vellykket køb

Sørg for at købe tilbehør, som passer til lige det smartur, som du har. En oplader til et Sony Smartwatch passer fx ikke til Apple Watch! Hvis du har spørgsmål angående din ordre eller vil reklamere over dit køb, kan du kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med dit ærinde.

For at uret skal blive ved med at gå

Et smartur fungerer ikke med den samme mekanik som et almindeligt ur, det fungerer derimod mere som en smartphone. Derfor har det brug for at blive opladet ind imellem for at kunne fungere. En oplader er en nødvendighed for enhver, der ejer et smartur. Det kan enten kobles til en USB-oplader eller til USB-porten i computeren. En anden nødvendighed for alle, der har et smartur, er at have et armbånd til uret, så det kan sættes sikkert og nemt på armen. Her er der fx armbånd af læder, men også andre flotte og holdbare materialer!