Kundeservice

Modelbygning

4.755 tilbud

Uanset om du vil bygge en model af en berømt bygning som Eifelt Tower eller et jagerfly fra Anden verdenskrig, kan du finde den på Fyndiq. Glem ikke at købe farve og børster, så din modelbygning bliver virkelig pæn.


Filter

Modelbyggeri der engagerer

At bygge modeller er en fin hobby, der samtidig er med til at skabe lidt ro i livet, så man får noget fedt at stille derhjemme på reolen. En modelbygning er også en glimrende gave til både børn og voksne, både til dem, der har meget god tålmodighed, og dem, der skal øve deres. Hos Fyndiq finder du et bredt udvalg af forskellige typer modeller. Vi har lettere modelbygning for børn og mere avancerede modeller til voksne. Uanset om du kan lide at bygge modeller af kampvogne og kampfly fra Anden Verdenskrig, modeller af kendte bygninger eller modelbiler, kan du helt sikkert finde noget hos Fyndiq. Vores modelkonstruktioner fås i forskellige materialer og det er muligt at bygge modeller af træ, plastmodeller og metalmodeller. Men glem ikke at købe maling og pensler, hvis du vil male dine modeller. Vi har modelmaling og -pensler, der med garanti vil tage din modelbygning til næste niveau.

3D-puslespil

Hvis du synes, det virker svært at lime og male, har vi også et stort udvalg af forskellige 3D-puslespil. Med et 3D-puslespil er det nok at klemme delene sammen med små metalfaner for at de kan sidde sammen. Hvorfor ikke sammensætte det skæve tårn i Pisa eller et af vores mange 3D-puslespil med rumskibe og figurer fra Star Wars eller Ringenes Herre? Du finder blandt andet 3D-puslespil af Millennium Falcon, Tie Fighter og præmiejægeren Bobba Fett. Husk på, at mange af puslespillene kan have rigtig mange små brikker og kræver stor præcision og tålmodighed, så det kan være godt at studere aldersgrænsen nøje, hvis du skal købe et 3D-puslespil som gave til nogen.