Kundeservice

Tilbehør og værktøj

1.313 tilbud


Filter

Alt til din modelbygning

Hos Fyndiq finder du et bredt udvalg af tilbehør & værktøj til modelbygning. Hvad enten du skal bruge et forstørrelsesglas, male staffeli eller forskellige farver og pensler, så har vi det her. Se også vores kæmpe udvalg af modelbyggesæt til både børn og voksne.

Små værktøj til modelbyggeri

Hos Fyndiq finder du et bredt udvalg af tilbehør & værktøj til modelbygning, tjek vores små værktøj, der er perfekt til dig der bygger modeller. Vi har blandt andet små pincet, håndværksknive, nålefile og sideskærere. Her finder du også smarte hjælpemidler, der gør det nemmere, når du skal bygge og male dine modeller, tjek for eksempel vores smarte stativer, hvor du kan fastgøre dine dele, så du kommer til dem fra alle huller. Find gode tilbud blandt stativer i både plastik og metal. Mangler du mange værktøjer, har vi masser af værktøjssæt, der indeholder de vigtigste og mest brugbare værktøjer, du skal bruge til din modelbygning. Til dig der har svært ved de mindre dele anbefaler vi vores forskellige forstørrelsesglas, du finder dem i flere forskellige modeller, med eller uden LED, både justerbare eller forstørrelsesglas du sætter på hovedet.

Farve og lim

Hos os finder du et bredt udvalg af lime, der er perfekte, når du bygger modeller. Vælg en lim med en ekstra lang påføringsnål, når du skal lime små, utilgængelige detaljer. Brug gerne et af vores smarte ophængsstativer til nemt at sætte dine dele sammen. Vi har lim der passer til alle forskellige modelmaterialer og rør i forskellige størrelser til lave priser. Hos os finder du masser af forskellige farver til din modelbygning. De fleste sæt indeholder maling, men ikke alle. Tjek Fyndiqs brede udvalg af farver ud, her finder du en farve der passer til alle materialer. Leder du efter skinnende eller matte toner, har vi det også, i vores sortiment burde du kunne finde den nuance du skal bruge.

Revell kits til alle

Vi har et bredt udvalg af modelsæt fra de veletablerede Revell mærke. I deres sortiment finder du byggesæt i flere kategorier, alt fra krigsskibe og kampfly til sporty biler og retro-fede folkevognsbusser. Her finder du modeller til alle aldre og interesser. Hvis du har yngre børn, har Revell også sæt til dem, for eksempel Lightning McQueen, som er perfekt til børn over tre år.