Kundeservice
StartsideMode
Piercinger

Piercinger

3.154 Tilbud

Opdag vores brede sortiment af billige piercinger hos Fyndiq! Her kan du finde flotte piercingsmykker, stretches og plugs til alle slags piercinger. Gør et fund blandt tusindvis af størrelser, modeller og farver, og bestil dine favoritter!


Filter

Find billige piercingsmykker og stretches online

Hos Fyndiq finder du et bredt sortiment af flotte og billige smykker til din piercing. Vi har piercingsmykker til mange forskellige slags piercinger såsom næseringe, tungepiercinger, og stretches til ørerne. Find et smykke, som passer til din smag, dit udtryk og din personlige stil! Måske en smiley på tungepiercingen, som kan give et ekstra smil? Eller hvorfor ikke en selvlysende UV-kugle til din læbepiercing? Det er dig, der bestemmer!

Piercinger til alle anledninger

Vælg og vrag mellem alle vores forskellige piercinger! Her kan du både finde flotte og billige piercinger til piger og drenge. Feminine navlepiercinger kræver flotte smykker med fine deltaljer, så hvad siger du til et sommerfuglemotiv med flotte sten i? Plugs til herrer med dødningehoveder er helt rigtige og kan helt sikkert også bæres af den hårdeste fyr. Uanset om du foretrækker en stilren piercing eller vil gå all in med masser af glitter, så kan du gøre et fund hos os!

Plugs og tunnels til stretches

At stretche ørerne bliver mere og mere normalt nu til dags, og der findes rigtig mange forskellige tunnels og plugs at vælge imellem for dig med stretchede huller i ørerne. Vores stretching-smykker findes i mange forskellige størrelser, og her er det ekstra vigtigt at tænke på at vælge det smykke som er rigtigt for dig, for det gør en stor forskel, om det er en tunnel på 11 eller 14 mm. Hvis det alligevel bliver helt forkert med dit køb, kan du altid kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med at returnere din vare eller reklamere over dit køb!