Betal hurtigt og nemt med MobilePay & Trustly

Betal hurtigt og nemt med MobilePay & Trustly

Fake piercinger

276 Tilbud

Et piercing smykke der er falsk

Mange kan lide piercinger, det er både flot og en lidt alternativ måde at pynte sig på. Men det er heller ikke alle, der tør gå hele vejen, og nogle vil ikke lave hul i huden eller strække det for at kunne indsætte en strækstang eller tunnel. Derfor har vi hos Fyndiq samlet et stort udvalg af billige falske piercinger i forskellige modeller og designs! Uanset om du vil indsætte en falsk stretch eller anden form for falsk piercing, så finder du den her hos os, så prut gerne

Tips til et vellykket køb

Når du har anskaffet dig et falsk stik, kan du vil have som regel mere at variere, så køb mere når du stadig er oppe og bestille! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag. Bemærk dog, at forseglede varer ikke er omfattet af fortrydelsesretten på Fyndiq, hvis forseglingen er brudt.

At strække piercingen tager tid

Derfor kan det være rart at snyde lidt, og sørge for at få det stræk på få sekunder frem for et par måneder! Et fake stretch kan også bruges, hvis du for eksempel vil klæde dig ud som en alternativ musikstil ved en maskerade eller lignende! Ganske enkelt er falske piercingsmykker noget, der har mange forskellige anvendelser, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan og hvornår du kan bruge dem.