Kundeservice

Spise

5.322 tilbud


Filter

Sutteflaske eller pibekrus?

Er der noget bedre i livet end mad og spisning? Sikkert ikke! Og det gælder selvfølgelig, uanset hvor gammel du er. Selvfølgelig nyder du måske ikke en hummer en fredag ​​aften, hvis du ikke engang er et år gammel, men mad er alligevel mindst lige så vigtigt! Derfor har vi hos Fyndiq et stort og billigt udvalg af alt, hvad der måtte være brug for, når dine børn skal spise, såsom sutteflaske, børnetallerken og børnebestik! Og er de blevet for store til sutteflasker, finder du også pibekrus i vores sortiment!

Tips til et vellykket køb

Tjek gerne en ekstra gang, så du har det hele i indkøbskurven, inden du er færdig med at handle , at glemme noget så vigtigt, da en spisestuestol kan skabe store problemer i hjemmet! Har du spørgsmål til din ordre eller vil klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag

God mad til børn

Børn, der ikke spiser, er noget, der skal tages meget seriøst! Når man er lille og vokser og udvikler sig dagligt, er god mad til børn meget vigtig. Måske hjælper et lækkert børneservice? Det bliver sikkert lidt sjovere at spise babymad, hvis din gaffel ligner et fly, eller tallerkenen har dine børns yndlingsfigur fra en film som motiv? Du skal bruge alle mulige tricks for at få en søn eller datter med en lækker appetit på mad!

"