Kundeservice

Intim

10.320 Tilbud

Filter

Alt hvad du kan tænke dig inden for intimprodukter

I kategorien Intim finder du en række forskellige produkter såsom kondomer, sexlegetøj, massageolier og glidecreme. Mennesker har et antal basale behov, og sex er et af dem. Nærhed og et sundt sexliv er noget, som de fleste har brug for, og derfor tilbyder vi dig alt indenf or både intimhygiejne og hjælpemidler! Fyndiq tilbyder dig og din partner en række hjælpemidler for at give sexlivet lidt ekstra glød.

Tip til et vellykket køb

Vælg og vrag. Når det handler om intimprodukter, er det udmærket at prøve sig frem, du bliver højst sandsynligt ikke skuffet. Vær dog opmærksom på, at plomberede varer ikke er omfattet af fortrydelsesretten hos Fyndiq, hvis plomberingen er brudt. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller vil reklamere over dit køb, kan du kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med dit ærinde.

Synes du det er ubehageligt at bestille intimprodukter online?

Er du bange for, at naboen eller personalet hos din nærmeste pakkeshop skal se, hvad du har købt? Det behøver du ikke at være urolig for, når du køber dine intimprodukter hos Fyndiq! Alle vores produkter sendes i diskrete pakker, så hvad du end køber, forbliver det din egen hemmelighed.