Kundeservice

Sexlegetøj

12.380 tilbud

Opfyld dine seksuelle fantasier med vores brede udvalg af sexlegetøj. Med alle de mest populære sexlegesager til ham, hende og hen, er vi sikre på, at du bliver tilfreds med vores brede udvalg af voksenlegetøj af høj kvalitet til en fantastisk pris.


Filter

Billigt sexlegetøj af rigtig god kvalitet

Sexlegetøj hos Fyndiq er stilrent og sendes naturligvis til dig i en diskret pakke. Nærhed og et sundt sexliv er noget, de fleste har behov for, og derfor tilbyder vi dig alt inden for både intimhygiejne og hjælpemidler! Fyndiq tilbyder dig og din evt. partner en række forskellige hjælpemidler, der kan give sexlivet lidt ekstra glød.

Sex har altid været et følsomt emne for mange mennesker. Sådan er det også i dag. Dette er på trods af, at de fleste i dag har et betydeligt mere liberalt og åbent forhold til emnet, end man generelt havde for bare nogle årtier siden. I takt med, at man gennem de sidste årtier har talt mere afslappet om sex i blandt andet aviser, TV-programmer og film, er indstillingen til sex også blevet ændret. Udviklingen har bidraget til, at der også er blevet en mere afslappet holdning til sexhjælpemidler.

Voksenlegetøj – et voksende marked med øget efterspørgsel

Den holdningsændring til sexlegetøj, som stadig sker, har fået hele industrien til at blomstre mere end nogensinde før. Markedet for denne slags produkter vokser stabilt, og der kommer regelmæssigt nyt legetøj på markedet. Den store efterspørgsel har givet adgang til produkter med alle mulige funktioner og udformninger. Produkterne er alt fra klassikere som dildoer, glidecreme og vibratorer til fx BDSM-legetøj. På Fyndiq. dk finder du masser af forskellige hjælpemidler til at forbedre sexlivet – lige fra de tidligere nævnte klassikere til de allernyeste produkter på markedet!

Sexlegetøj nu

Mange mener, og kan også have ret i, at vi stadig har lang vej igen, før vores syn på seksualitet er helt ligestillet mellem kvinder og mænd. Det samme gælder også for synet på voksenlegetøj. I mange sammenhænge anses det stadig for noget uartigt, som skal holdes hemmeligt. Men det bliver mere og mere accepteret blandt mennesker at bruge den her slags produkter og at købe sexlegetøj, uden at man behøver at skamme sig over det.

Voksenlegetøj og internettet

Den vigtigste faktor til afdramatiseringen af sexlegetøj kan tænkes at være internettet. Fordi nettet er kommet ind i alle menneskers hverdag, kan man nu nemt og diskret bestille de varer hjem, som man ønsker sig. Dette kan man gøre uden at behøve at besøge en fysisk butik, hvilket måske stadig er grænseoverskridende for nogen. Den attitudeændring, som stadig sker, har også medført, at man i dag kan købe sexlegetøj billigt på apoteket.

Billigt sexlegetøj på Fyndiq. dk

På Fyndiq. dk skammer vi os ikke over at være Danmarks absolut største forhandler af den her slags produkter. Det er vi tværtimod rigtig stolte af. Vi har et stort sortiment af legetøj til voksne, som kan hjælpe dig til at få et bedre sexliv! Er du ude efter en dejlig vibrator eller en skøn analplug? Hos Fyndiq finder du det du søger!

Find det helt rigtige sexlegetøj, der passer lige til dig! Hos Fyndiq kan finde det, du søger, i vores store sortiment af billigt sexlegetøj. Leder du efter noget til dig selv, din partner eller til jer sammen? Det kan du finde her! Tag gerne et kig i vores andre kategorier under Intim, for at finde glidecreme, kondomer og lækre massageolier!

Er du ikke helt sikker på, hvilket sexlegetøj du vil have? Så prøv dig frem! Fordelen ved de lave priser hos Fyndiq er, at du kan bestille meget og udforske, hvad der passer til netop dig, og det kommer garanteret til at blive fyldt med lyst! Vær dog opmærksom på, at plomberede varer ikke er omfattet af Fyndiqs fortrydelsesret, hvis plomberingen er brudt. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller vil reklamere over dit køb, kan du kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med dit ærinde.

Sexlegetøj før i tiden

Sexhjælpemidler har længe været et meget tabubelagt emne. Men det behøver det ikke være, for sandheden er, at det ikke er nogen ny ting, at mennesker bruger den slags produkter. Det er snarere modsat. Faktisk har mennesker brugt håndholdte hjælpemidler for at tilføre lidt krydderi til sexlivet særdeles langt tilbage i tiden.

De første slags sexlegetøj

Til trods for, at der stadig kommer nyt voksenlegetøj på markedet, så er dildoen et af de almindeligste og mest populære produkter. Og sådan har det været i rigtig lang tid. I en arkæologisk udgravning har man fundet en dildo af sten, som har vist sig at være omkring 30.000 år gammel. Dildoer er også blevet fundet i forskellige materialer og udformninger i flere tusind år gamle grave fra forskellige tidsaldre i forskellige dele af verden.

Sexlegetøj i det gamle Grækenland og Egypten

I antikken blev voksenlegetøj mere udbredt blandt mennesker – særligt mennesker i de højere klasser i samfundet. Man begyndte at fremstiller dildoer og andre sexhjælpemidler af flere forskellige materialer (men hovedsageligt træ og sten). I omtrent samme periode, som grækerne fremstillede trælegetøj, valgte man andre metoder på den anden side af Middelhavet. Historiebøgerne viser, at egypterne blandt andet brugte bananer til at tilfredsstille sig selv seksuelt.

Middelaldrens sexlegetøj

Hvis 1970'erne var en tid med seksuel frigørelse, så kan man godt sige, at middelalderen var det modsatte. Religionens indflydelse på mennesker gjorde, at synet på sex blev meget begrænset. Og dermed blev det at bruge sexhjælpemidler selvfølgelig også betragtet anderledes, særlig i det kristne Europa. Det er en tidsperiode, der strækker sig over lang tid og gennem mange forskellige lande og kulturer. Der findes derfor også tegn på, at sexhjælpemidler er blevet brugt i denne periode. Blandt andet har det vist sig, at der har været brugt et redskab til at forsøge at øge længden af penis i Kina omkring år 1000-1200.

Sexlegetøj i 1800-tallet

Middelalderens hårde og restriktive syn på onani og den kristne samfundsorden var mange hundrede år væk, da industrialiseringen tog fart i 1800-tallet. På denne tid var det ikke helt ualmindeligt, at læger anbefalede kvinder at give sig selv orgasmer ved hjælp af redskaber. Dette var for at hjælpe mod deres såkaldte hysteri. Man skal dog huske, at datidens kvindesyn også afspejlede sig i synet på sex. Kvinders seksualitet var et emne, som man ikke talte om. Sexlegetøj (hvis man da kan kalde lægernes redskaber og apparater for det) fandtes ikke for nydelsens skyld, men af mere medicinske årsager.

1900-tallets sexlegetøj

1900-tallet var på mange måder elektricitetens århundrede. Ikke nok med at køleskabe, støvsugere, symaskiner og andre bekvemmeligheder blev en del af menneskers hverdag. Udviklingen af elektriske produkter betød også, at industrien for sexlegetøj voksede. Vibratorer, som kunne anvendes til onani kom på markedet, selvom de primært blev markedsført som massageredskaber til ryggen. Faktisk var vibratorer en af de allerførste produkttyper, som kunne oplades med husholdningselektricitet. I den første halvdel af 1900-tallet svingede holdningen til sex og hjælpemidler frem og tilbage et antal gange. Under frigørelsen i 60'erne og 70'erne blev tabuet mindre, og man begyndte at acceptere kvinders seksualitet. Siden dengang er accepten af sexlegetøj også vokset støt. Og nu kan du købe sexlegetøj med de mest utrolige funktioner og finesser. Begynd med at gøre et fund blandt vores billig sexlegetøj online her hos Fyndiq!