Kundeservice

Have

135.720 Tilbud

Hvis du leder efter havedekor, er du på det rigtige sted. Hos os finder du en bred vifte af produkter til din have. Køb komfortabelt online, vi tilbyder altid billige forsendelses- og hurtige leverancer.


Filter

Harmoni i din have

Ikke alle er så heldige at have deres egen have, men jer der har den, er virkelig kommet til det rigtige sted. Vi ved, hvor skønt det er at donere i det grønne, og nyde naturen. Derfor har vi samlet masser af stilfuldt havemøbler og redskaber til haven til en billigere pris. Find alt fra solpanel, bålkurv, potte og parasol til havebelysning, trampolin, lanterner og andet sjov. Bare klik hjem hvad du godt kan lide for at skabe harmoni i din have, velkommen og find indretning online!

Tips til et vellykket køb

Tør at være personlig når du indretter din have, der er mulighed for at lege lidt mere end når du indretter indendørs. Har du spørgsmål til din ordre eller vil klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag

Lad din have være et ekstra rum

Når du har en terrasse, skal du se den som ekstra værelse, og især om sommeren. Hvorfor ikke løfte stuen ud til din have? Med stilfuld havemøblering kan du nemt få den hjemlige følelse på terrassen, og du kan nyde sommeren uden selv at gå hjemmefra. For os i Fyndiq er det altid vigtigt med et stort udvalg af forskellige produkter og det gælder også her i havekategorien. Derfor har vi blandet masser af fine detaljer, der gør din have til den flotteste i nabolaget, såsom blomstrede siddehynder, urtepotter, fuglereder, sjove springvand og meget mere. Vi tror og håber, at du finder det, du leder efter.