Kundeservice

Dekoration

31.380 tilbud


Filter

Tid til at pifte din have op?

Det er selvfølgelig almindeligt at pynte indendørs, så hvorfor ikke pynte udendørs i din have også! Vi hos Fyndiq har samlet masser af billig havepynt, så du kan handle online hos os. Her kan du finde alt fra engle til havetrolde og Buddha-statuer, så vælg bare hvilken dekoration der er din favorit. Velkommen til gode tilbud i dag

Tips til et vellykket køb

Det kan selvfølgelig være svært at vælge én havedekoration, så hvorfor ikke købe flere? Fragten er den samme, uanset hvor mange produkter du køber! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Nisser, trolde og engle

Før i tiden troede man, at det var små nisser, der beskyttede gården mod gener, og det var almindeligt at fylde haven med små havenisser. I dag er der masser af andre havedekorationer at vælge imellem, og havegrunden er stadig den mest populære! Men du foretrækker måske at udstille en havedrage for at beskytte grunden? Hos os i Fyndiq kan du vælge og vrage blandt prydhjort, natursten, multipak havefigurer og masser af andre spændende ting! Hvad med for eksempel at sætte et springvand op ved din indgang, hænge en vindklokke op og sætte en hund op med et velkomstskilt? Her kan du også finde et flot fuglehus og andre smukke statuer med kyssende Eden-engle!