Kundeservice

Sikkerhed

6.316 Tilbud

Filter

Pas på, det er varmt

Ja, det kan lyde, når et barn kommer tæt på komfuret. Og dog går hånden ofte derhen. Så har du nok ønsket, at der var en komfurvagt at sætte på komfuret? Nu er det muligt, da Fyndiq ønsker, at dit barn skal være trygt. Børnesikkerhed er vigtig, og uanset om du planlægger at sikre børnestikkontakter eller sætte en børnelåge op, er det ekstremt vigtigt, at dette bliver gjort. Gem først alle mostene efter uheldet, men tjek hvor billigt det er her med blandt andet klembeskyttelse, så kan du købe mere og vips så er boligen børnesikret!

Tips til et vellykket køb

Når det er så billigt, er det lige så godt at benytte lejligheden til at børnesikre boligen i en enkelt ordre. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Brændeovnsbeskyttelse en god investering

Selvfølgelig kommer børns sikkerhed først, men det behøver ikke at betyde, at hjemmet skal være kedeligt med mange bure og grim beskyttelse overalt. Klembeskyttelse kommer i en masse forskellige sjove farver og former og gør det sjovt at børnesikre hjemmet. Kontaktbeskyttelse giver stikkontakterne et flot udseende, når der ikke er kontakter i, og skuffebolte ikke engang er synlige. En barnelåge til trappen kan kun være en ekstra del af trappen og blandt andet have samme farve. Dørstoppere fås i mange forskellige farver og liver hjemmet op frem for at gøre det kedeligt!