Kundeservice

Fanting

79.260 tilbud

Leder du efter supporter -gadgets til en stor kamp, ​​eller leder du efter en gave til nogen, der er sportsskør? Vi har alt hvad du muligvis har brug for - match skjorter, tørklæder, nøgleringer, mobile skaller - du navngiver det!


Filter

Vis støtte med en kamptrøje

Hvilket hold brænder dit hjerte for? Det skyldes, at de fleste af os holder lidt mere af én sport end en anden, og dermed et hold lidt mere end andre. Det er måske et hold, der kommer fra samme by som en selv, men uanset årsagen vil vi gerne vise, hvem vi hepper på. Derfor har vi hos Fyndiq et stort udvalg af supporterting, såsom matchtrøjer, læderpunge og supporterkasketter. Og selvfølgelig har vi noget til det hold, du hepper på. Men hvis det handler om VM, så er vi selvfølgelig alle svenske fans!

Tips til et vellykket køb

Er kun en matchtrøje nok, eller vil du også have en bilholder, et morgenmadssæt og et fleecetæppe ? Det kommer helt an på, hvor stor en fan du er! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller vil klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag

FC Barcelona eller Real Madrid?

Alle har forskellige hold, som de hepper på, uanset om det er om fodbold eller hockey. Så du vil selvfølgelig gerne vise støtte til dit hold med et mobilcover til Machester United, dynebetræk med FC Barcelona eller ølglas til Real Madrid, eller hvilket hold du hepper på. En supporter er stolt af sit hold, i både op- og nedture, og viser altid, at han står bag holdet. Heldigvis er der masser af supporterting, såsom kasketter, tøj og matchtrøjer for altid at vise, hvilket hold der er det bedste!