Kundeservice

Dametøj

18.100 Tilbud

Lækkert undertøj og billigt dametøj til dig

Er du træt af din garderobe? Så har du fundet det helt rigtige sted. I Fyndiqs dameafdeling finder du hundredvis af billige stykker tøj inden for kategorien dametøj. Flotte, feminine, seje eller praktiske, vi har det meste. Desuden kan du finde en masse flot undertøj til rigtig gode priser.

Tip til et vellykket køb

For at øge chancerne for, at du bliver 100% tilfreds, når du køber dametøj på nettet, findes der en række ting, som er gode at have i tankerne. Dobbelttjek gerne størrelsen, så du er sikker på, at du har valgt den rigtige. I de tilfælde, hvor annoncerne har en måletabel, er det et godt tip, at du måler dig, så du ved, om den størrelse, du har valgt, virkelig er den rigtige. Hvis du køber dameundertøj eller badetøj, vil vi også minde dig om, at disse varer ikke er omfattet af fortrydelsesretten.

Hvis dit køb alligevel skulle vise sig at være forkert af den ene eller anden grund, eller du ikke føler dig tilfreds med det, kan du altid kontakte Fyndiqs kundeservice så hjælper vi dig med at returnere din vare eller reklamere over dit Fyndiq-køb!

Shop de bedste tøjfund hjemmefra

Er du nervøs over det store udvalg? Ja, det kan let blive forvirrende med den store jungle af modetøj og dameundertøj, men du behøver sket ikke at være urolig. Vi har samlet alt det her fantastiske tøj, for at du skal slippe for at stresse rundt i byens shoppingcentre eller butikker. Hverdagen er travl nok, og at købe tøj behøver ikke at være en yderligere stressfaktor. Hos os kan du trygt og nemt købe både undertøj og dametøj online hjemmefra i ro og fred, og når du så endelig er ude i byen, har du tid til at koble af med en kop kaffe med veninderne!