Åbent køb i 60 dage

Åbent køb i 60 dage

Kundeservice

Bordunderlag

48 Tilbud

Beskyt spisebordet mod børnenes rod med en flot bordmåtte

Mange af os her på Fyndiq har små derhjemme, så vi ved præcis, hvor rodet og rodet det kan være ved middagsbordet nogle gange. Vi ved også, hvordan man nemt beskytter bordet mod pletter, der er svære at fjerne, og det er ved at lægge bordmåtter ud – det er netop det, du finder her i denne kategori hos os: bordmåtter til børn. Hvad med en tablet-tablet med figurer fra Frozen på, eller måske en pude med Disney Cars? Se vores brede udvalg af bordmåtter til børn og find den, der passer til dine små!

Tips til et vellykket køb

Har du brug for flere ting, der gør det nemmere for børn at spise? Vi har også børnetallerkener, skåle og bestik med mere at finde blandt dem. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Coasters, tablet-tablets og dækkeservietter i massevis

Her er alle slags duge til børn at vælge imellem. Perfekt at lægge under tallerkenen for at forhindre madspild i at havne på bordet. Derudover kan en fin tablet også hjælpe madporcelænet til at stå stille på sin plads. Vælg og vælg mellem bordskåner formet som forskellige dyr og bordskånere tilpasset drikkeglas - tjek udvalget ud og find de bordskånere, der passer til dit barn! Her er coastere fra Pippi, Kalle Anka, Mickey Mouse og Frozen samt mange, mange flere af børnenes favoritter