Kundeservice

Navle

413 Tilbud

Navelpiercing i alle tænkelige materialer og farver til billige priser. Uanset om du vil have kirurgisk stål eller smykker i guld eller sølv. Vi har alt til billige priser.


Filter

Hvad er en navlepiercing?

En navlepiercing laves ved at stikke hul i huden over eller under navlen, hvorefter man sætter en bøjet stav i. Denne stav skal være lavet af kirurgisk stål eller titanium for at sikre den, der bliver piercet, mod at få en allergisk reaktion. Materialet gør også, at der er mindre risiko for, at kroppen afstøder smykket. Selve staven kaldes også for en navlepiercing, og når piercinghullet er helet, kan du skifte din piercing ud med en anden og mere udsmykket variant. Der findes mange forskellige navlepiercinger at vælge imellem – i flere forskellige materialer og med forskellige udsmykninger i varierende prisklasser.

Er en navlepiercing flot?

Om en navlepiercing er flot eller ej, kommer nok an på, hvem man spørger. Nogle foretrækker enklere modeller uden meget udsmykning, mens andre foretrækker navlepiercinger med masser af dekorationer i form af ædelstene og motiver. Atter andre vil gerne have en navlepiercing med vedhæng. Hvilken slags navlepiercingsmykker kan du lide?

Hvad koster et navlepiercingsmykke?

Prisen på en navlepiercing kommer an på flere forskellige ting. En navlepiercing, som er fremstillet af titanium er fx billigere end én af massivt guld. På samme måde kommer det også an på, om den er udsmykket med ædelsten i form af fx zirkon eller ægte krystaller. Hos Fyndiq finder du masser af billige navlepiercinger at vælge imellem, så vælg den du bedst kan lide – både hvad angår prisen og udseendet!