Kundeservice

Fiskeri

17.520 Tilbud

Filter

De rigtige tidspunkter for fiskeri

Når solen melder sig, vågner fisketrangen. Uanset om det er fluefiskeri, sportsfiskeri eller måske bare lystfiskeri fra en badebro – så finder du det, du skal bruge her hos Fyndiq. Fiskeudstyr er vigtigt, når det er tid til at tage ud at fange, og det rigtige fiskegrej kan være forskellen på at fange eller ej. Derfor har vi samlet alle de forskellige værktøjer ét sted. Vi ønsker, at det skal være nemt for dig at finde det, du leder efter, og dermed lette dit fiskeri. Vores fiskeudstyr kommer naturligvis også til en billigere pris. Kom og find ud af det!

Tips til et vellykket køb

Du har sikkert hørt, at tålmodighed er en fiskers bedste ven? Det er rigtigt, så måske skulle du benytte lejligheden til at finde en god bog at tage med på fisketuren. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag

Fiskeri sikkert

Fiskeri er faktisk noget, der er utrolig skønt, og som sagt - nu hvor solen besøger, er det måske tid til at planlægge nogle fisketure? Det er dog vigtigt at fiske sikkert. For den ukendte fisker kan det være godt med en fiskeguide inden man skal ud på søen, og måske et fast selskab for første gang. At tage ud på søen for at fiske kan være farligt, hvis man ikke ved, hvordan det skal gøres. Derfor er forberedelserne a og o når det er tid, og her hos Fyndiq er der alt hvad du skal bruge for at lykkes med en fantastisk fisketur, shop gerne!