Kroge og blink

638 Tilbud

Fiskelokker og lokkemad til storfiskeren

Fiskeri er en hobby, som mange mennesker sætter pris på og beskæftiger sig med. Nogle fisker, fordi det er så utroligt fredeligt at tage ud på havet, mens andre kan lide spændingen ved at fange en rigtig svømmer! Uanset hvorfor du vælger at fiske, skal du have det rigtige træk og lokkemad for at få noget på krogen. Hos os i Fyndiq har vi samlet et stort udvalg af billig lokkemad og fiskelokke fra kendte mærker. Her kan du finde alt fra woblere og spinnere, til jigs og sketræk! Velkommen til at forhandle med os

Tips til et vellykket køb

Benyt lejligheden til at fylde hele fiskekassen med produkter fra Fyndiq. Fragten er den samme, uanset hvor meget der handles! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Hvilken fisk vil du fange

Inden du klikker et par træk og lokkemad hjem, skal du selvfølgelig tænke over, hvilke fisk du er interesseret i at fange. De forskellige lokker er tilpasset forskellige typer fisk, selvom der findes ske-lokker, der egner sig til stort set alt fiskeri. Men hvis du vil være mere specifik og fx fange en gedde i sivene, kan en Atom Giller 20g K passe godt, da den er sivbeskyttet og fungerer fremragende i drilsk vandvegetation! Hvis du er nybegynder og vil prøve sportsfiskeri med et mere enkelt træk, kan en 4-pack Wobblers passe bedre!