Kundeservice

Reflekser

1.612 Tilbud

Filter

Køb billige reflekser på nettet her hos Fyndiq

Går du ofte ud med hunden om aftenen? Eller går dine børn til og fra skole i efterårs- og vintermørket? Så sørg for at i allesammen har gode reflekser på, så bilister lettere kan se jer! Med en enkelt refleks er du godt på vej mod at gå i sikkerhed på vejene og blive set i mørket af forbipasserende bilister. I vores sortiment findes der masser af refleksbånd i forskellige farver, smarte refleksveste, refleksremme og andet, som gør det både sjovt og nemt at blive set i mørket. Skynd dig at gøre et fund allerede i dag!

Tip til et vellykket køb

Leder du efter andet, som er godt, når det er mørkt udenfor? Som en lommelygte? Skiv i søgefeltet for hurtigt at finde det du leder efter. Hvis du har spørgsmål angående din ordre eller vil reklamere over dit køb, kan du kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med dit ærinde.

Bliv synlig i mørket med en refleks

Det er så let at komme til at glemme refleksen, men det er meget vigtigt at være synlig i mørket. Dette gælder, uanset om du er ude at løbe, går en tur eller cykler. Med en refleksvest med refleksbånd er du virkelig let at få øje på, når der kommer en forbipasserende bil. Det øger din sikkerhed, og gør også, at chaufføren i bilen føler sig mere sikker. Desuden er det perfekt at have både refleksbånd og refleksveste liggende i bilen, hvis du skulle få motorstop en aften. Sørg for at være sikret med reflekser til vinterhalvåret, det er selvfølgelig bedre at blive set end sket ikke at kunne ses. Shop reflekser hos Fyndiq!