Kundeservice

Design dine egne hættetrøjer, collegetrøjer og t-shirts fra kun kr.159!

Print dine egne designs på tøj af høj kvalitet. Perfekt til dig selv, som gave, til din organisation eller dine klasser ... der er så mange muligheder!

Fantastisk pris
Hurtig levering
Flerfarvet tryk

Lav unikke og personlige hættetrøjer, sweatshirts og t-shirts
På Fyndiq kan du designe din egen personlige hættetrøje eller t-shirt. Lad kreativiteten flyde, og skab og tilpas dit unikke stykke tøj! Vælg farve og størrelse, og skab så noget specielt, der passer til din stil.

Tilpas print med dit eget foto, billede eller tekst
Du kan uploade dine egne billeder eller indtaste tekst direkte i designmotoren. Disse beklædningsgenstande er fantastiske til personlige gaver, klubtøj og meget mere. Vælg den model og størrelse, der passer dig bedst, og klik videre for at skabe den perfekte gave eller reklameartikel.

Brugerdefineret tryk med tekst
Ud over at tilføje dine egne billeder og designs kan du selvfølgelig også tilføje tekst efter eget valg. Vi har mange skrifttyper at vælge imellem!

Kvalitet til en god pris
Vi bestræber os altid på at tilbyde fordelagtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Tøjet er af god kvalitet og sælges til en god pris! Vi bruger avanceret printteknologi til at sikre, at dit designprint gengives med levende farver og i høj kvalitet. Det ved vi, og det er vi stolte af!

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvilke modeller kan jeg designe prints til?
Vores tøj er unisex og passer alle! Der er hættetrøjer, college-skjorter og t-shirts.

Kan jeg tilføje tekst til mit trykte tøj?
Ja, det er muligt at tilføje tekst, billeder og andre ting, som du selv uploader.

Hvor meget koster det at designe min egen hættetrøje eller t-shirt?
Prisen afhænger af den model og stil, du vælger, og starter fra kr. 159. Vi tilbyder altid fordelagtige priser!

Kan jeg bestille som firma og betale med faktura?
Ja, det gør vi! Du kan handle hos os både som privatperson og som erhvervskunde. Vores hættetrøjer og t-shirts er perfekt profil- eller foreningstøj, uanset hvilken organisation de er til!

Har du flere produkter, du selv kan designe?

Ja!!! Hos Fyndiq kan du også designe vores bedst sælgende telefoncovers til hundredvis af telefonmodeller. Alt sammen til utroligt gode priser. Hvorfor ikke designe og købe flere forskellige unikke produkter hos os?