Kundeservice
StartsideKampagner
Valentinsdagsgave - Stort udvalg med gode priser & billig fragt

Valentinsdagsgave

Årets mest romantiske højtid - Valentinsdag! Den 14. februar hvert år fejrer vi kærligheden i alle dens former. Det er ikke kun en højtid for mennesker i parforhold, men det er en dag, hvor du kan vise mennesker i dit liv, at de lysner dine dage, og at du er taknemmelig for at have dem i dit liv. Uanset om du leder efter den perfekte gave til din mand, kone, datter, søster, kæreste eller endda din bedste ven, så finder du et godt tilbud her hos Fyndiq!

Tips til gaver til Valentinsdag

Vis påskønnelse på Valentinsdag - find gaverne hos os! Vi har samlet gode gaveforslag til din anden halvdel.

Find den ideelle kærlighedsgave

At give en gave til en, du elsker, er en vidunderlig måde at vise, hvor meget du sætter pris på den person. Derudover kommer du endnu tættere på, når du ser glæden ved at modtage den perfekte gave! Det handler om at vide, hvad den anden person kan lide og ville bruge - har de nogen hobbyer, interesser eller yndlingsting?

Valentinsdagsgave: Til ham

Dette er en perfekt mulighed for at købe noget, din fyr aldrig ville købe til sig selv, men ville elske at få i gave! Som f.eks en dejlig Shiatsu massagepude til fyren med ømme skuldre. En multipakke farverige sokker ville bestemt heller ikke gå galt.

Valentinsdagsgave: For hende

Ville din køreste sætte pris på at modtage kærlighedskuponer fra dig? En kupon til 'morgenmad på sengen' og en anden til 'blomster til dig på arbejdet' ville gøre enhver pige glad! Om vinteren er det også nemt at få kolde fødder, så hvad med et par termotøfler til at holde din kæreste varm denne vinter?

Valentinsdagsgave: Børn

Børn har så mange interesser, og afhængigt af deres alder kan det være svært at vide, hvad de gerne vil have. Til yngre børn, hvorfor ikke købe en kæmpe bamse, de kan have på værelset, sove med eller endda lege med med vennerne? Hvis du har et barn, der elsker at slappe af, vil vi anbefale en kløpind for maksimal afslapning. Eller hvis din teenager er en te-elsker, vil vi foreslå en sød teholder, der gør tetiden endnu sjovere!

Tips til unikke gaver

Når en person betyder meget, kan det nogle gange være svært at formidle alle sine følelser. Derfor er det en så værdifuld handling at give gaver på Valentinsdag, da det er en unik mulighed for at vise følelserne på en anderledes og speciel måde. Hvis du leder efter nogle tips til, hvordan du giver din kæreste en særlig gave, så læs videre.

Gør et minde til en gave

Du har sikkert flere gode minder sammen med den person, du tænker på. Hvorfor ikke tage hukommelsen og gøre det til en gave? Hvis du for eksempel har rejst med din kæreste og har en masse polaroidbilleder sammen, kan du købe denne magnetiske mini fotoramme og indsætte dit yndlingsbillede fra turen - så har din pige et minde for livet, som hun kan sætte på natbordet! Eller hvis du og din bedste ven for længst har bundet sammen over tarotkort og elsker alt det mystiske, kan du købe en tarotpakke og give magiens gave! Når du giver en gave, der har en symbolsk betydning, viser du, at du ikke kun holder af personen, men at du værdsætter og værdsætter den tid, I bruger sammen.

Sæt en gylden kant på hverdagen

Det er ikke altid let at vide, hvad man skal købe i gave til dem, der ser ud til at have alt. Især for disse mennesker kan det være en god idé at købe en gave, der tilføjer en guldkant til hverdagen! I stedet for at give den traditionelle Valentinsdagsgave med roser og chokolade væk, hvorfor så ikke bytte almindelige roser ud med guldbelagte roser? Den perfekte indretningsgenstand til personen, der allerede har alt – og vi er ret sikre på, at det er noget, de ikke allerede har derhjemme. Du kan også sørge for at løfte kærlighedsfølelsen ved at tilføje festlige dekorationer under fejringen, såsom disse balloner fyldt med rød konfetti.