Kundeservice

Samlekort

666 tilbud


Filter

Køb billige samlekort til børn online her hos os på Fyndiq

Kan dine børn lide Pokémon, Frozen eller samle på ting fra andre tv-serier og børneprogrammer? Så kan vores billige indkøbskort til børn være noget for dig at se nærmere på. Her finder du samlekort i lod fra en række forskellige spil, film og tv-serier, som børnene kan lide – hvad med for eksempel en bunke fede Pokémon-kort? For du ved, at det handler om at fange mest, ligesom du synger i seriens intro!

Tips til et vellykket køb

Vil du købe mere legetøj, gadgets eller måske børnetøj? Klik på kategorierne og benyt lejligheden til at afhente den, fragten er den samme uanset antallet af varer i din indkøbskurv! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Masser af forskellige samlekort at vælge imellem

Alle kan lide at samle fede samlekort, ikke? Det gør vi i hvert fald hos Fyndiq! Her er noget for både store og små – såsom fede Star Wars-kort! Så er der selvfølgelig lod til børnene i lod som Trollz-kort, Pokémon-kort og Avengers-kort og mange, mange flere. Hvad er dit barns favorit lige nu? Her er helt sikkert samlerkortene! Tjek kategorien ud og vælg de samlekort, der passer bedst til dine og dit barns interesser - find gerne dine samlekort i dag!