Kundeservice

Design dit eget cover med Fyndiq, fra 89 kr.

Hos os kan du designe mobilcovers til stort set alle modeller af iPhone, Samsung, Huawei, Sony Xperia, Oneplus og Xiaomi.

Upload dine egne billeder
Tilføj mærkater, tekst og mere!

Skab et unikt og personligt mobilcover

Vi har allerede alt hvad du skal bruge til din mobil og tilbyder Sveriges (Danmarks) største udvalg af billigt mobiltilbehør og covers. Nu tilbyder vi også Design det selv, hvor du designer og skaber dine egne unikke telefoncovers og etuier. Find din mobilmodel blandt alle vores hundredvis af enheder, og begynd at tilpasse covers og etuier til din mobiltelefon. Vi tilbyder en række forskellige muligheder, så du kan få det cover og etui, som du leder efter.

Mobilcover med dit eget foto

Du kan vælge mellem at uploade dine eksisterende billeder eller fotografere direkte fra dit kamera. Har du svært ved at vælge et billede, er det også muligt at lave flotte fotocollager! Denne type af cover er perfekt som gave, så find ud af hvilken telefonmodel der gælder og spring ind i vores designmotor og byg den perfekte gave. Kun din fantasi sætter grænser for, hvor meget eller lidt du vil gøre med dine billeder på vores covers.

Mobilcover med tekst

Udover muligheden for at lave covers med dit eget motiv eller billede, kan du naturligvis også tilføje en hvilken som helst tekst, såsom dit navn eller en andens navn. Flere skrifttyper at vælge imellem!

Både billig og høj kvalitet

Vi presser altid priserne til gavn for dig som kunde, men aldrig på bekostning af kvaliteten. Design it yourself består af vores bedste produkter til de laveste priser. Eget design på kvalitetsetuier, beskyttelse og covers har aldrig været så billigt. Print på for og bagside med fantastisk farvegengivelse og den højeste kvalitet. Det er vi nu eksperter i og er stolte af at kunne sige det. Bedst i test? Absolut! Velkommen til Design it yourself med Fyndiq, hvor du nu ikke kun kan finde stilfulde og fede mobilcovers, men også gøre grænseløse fund med din fantasi på daglig basis!

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvilke modeller kan jeg designe covers til?

Hos os kan du designe covers til alle modeller i vores sortiment. Dette omfatter både almindelige og mindre almindelige modeller fra iPhone, Samsung, Huawei, Sony Xperia, Oneplus og Xiaomi.

Kan man også få tekst på mobilcoveret?

Ja, det er muligt at tilføje tekst og billeder.

Hvor meget koster det at designe sit eget cover?

Prisen afhænger af, hvilket telefoncover du vil designe, men det fås fra 89 kr. Som alt andet hos os er det selvfølgelig billigt!

Kan jeg designe iPhone covers hos Fyndiq?

Ja, vi har covers til alle mulige iPhone-modeller.