Kundeservice
StartsideElektronikTVTilbehør
Universalfjernbetjeninger

Universalfjernbetjeninger

18.860 tilbud


Filter

Gør livet lettere med en billig universalfjernbetjening

Der er mange grunde til at få en universalfjernbetjening, og den vigtigste er, at betjeningen gør livet så meget nemmere! Hermed kan du styre alt fra dit TV til andre husholdningsapparater med en enkelt betjening – smart ikke? Derfor har vi samlet et stort sortiment af universal fjernbetjeninger fra masser af forskellige mærker, som du kan handle blandt online her hos os - og hvem vil ikke have en billig universal fjernbetjening? Velkommen til gode tilbud i dag!

Tips til et vellykket køb

En universal fjernbetjening kan styre mange ting i hjemmet, men afhængigt af hvilket mærke du vælger fjernbetjeningen fra, kan den variere i kontrolfunktion - så læs altid produktbeskrivelse før køb! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Den universelle fjernbetjening styrer TV'et

Mange af de universelle fjernbetjeninger, vi har samlet her hos os, kan styre flere enheder på samme tid, og vi har samlet masser af fjernbetjeninger at vælge imellem. Hvad med en Philips Universal Remote 4: 1 Srp4004 med SimpleSetup og store knapper for nemmere brug? Eller du foretrækker måske en Logitech Harmony Companion, der giver dig mulighed for at styre TV samt belysning, låse, persienner og temperatur direkte med fjernbetjeningen – eller fra appen i din mobiltelefon, som du også kan tilslutte betjeningen til! Tag et kig på udvalget af kontroller med universel funktion og find den, der passer bedst til dig og dit hjem!