Kundeservice

Kamme

5.096 Tilbud

Filter

Køb en billig kam online hos Fyndiq

En stilfuld frisure kræver de rigtige værktøjer og produkter, hvilket betyder, at du ikke skal glemme det vigtigste, du kan have i dit arsenal: nemlig din kam. Og billige kamme er lige præcis, hvad du finder her i denne kategori hos os hos Fyndiq! Hvad med for eksempel en tuppingskam til dage, hvor du vil have ordentlig volumen og måske en kam til detangeling? Tag et kig i vores brede sortiment og find den billige kam, der passer bedst til dig og dit hår!

Tips til et vellykket køb

Hårspray, voks og andre gode hårprodukter fås også hos os på Fyndiq - og husk at fragten er den samme uanset hvor mange produkter du køber! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag. Bemærk dog, at forseglede varer ikke er omfattet af fortrydelsesretten på Fyndiq, hvis forseglingen er brudt.

Alle har brug for en kam nogle gange

Vi har alle dage, hvor håret er mere eller mindre besat, og hvad bruger vi så? Lige præcis en ordentlig kam. Og her hos os i Fyndiq er der både sparsomme og tætte kamme at vælge imellem for det bedste resultat! For eksempel, hvad med en Macadamia Natural Oil Healing Oil Infused Comb, der glatter håret, mens det plejer håret med olie uden at efterlade fedtede spor? Eller måske vil du have en kam at have i tasken? Så tag et nærmere kig på vores sammenklappelige kamme fra andre kendte mærker!