Kundeservice

Tandværktøj

3.003 Tilbud

Filter

Fjern selv tandstenen ved hjælp af det rigtige tandværktøj

Her hos Fyndiq har vi samlet masser af billige tandværktøjer online, som du bogstaveligt talt kan sætte tænderne i! Hvad med et tre-paks tandstenssæt for eksempel? Med sådan behøver du ikke bøvle med tandlægebesøg og kan helt selv komme af med tandstenen, smart ikke? Her finder du alle produkter indenfor tandværktøj, der hjælper dig til et smukkere smil og mindsker forekomsten af ​​tandsten og plak. Tjek udvalget ud og se, hvilke instrumenter der passer bedst til dine behov. Velkommen til gode tilbud i dag

Tips til et vellykket køb

Du skal selvfølgelig også altid gå til tandlægen! Vores tandværktøjer giver dig en bedre mundsundhed, men det er din tandlæge, der er eksperten – så lad ham tage et kig nu og da, og hvem ved, måske får du ros for dine fine tænder! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag. Bemærk dog, at forseglede varer ikke er omfattet af fortrydelsesretten på Fyndiq, hvis forseglingen er brudt.

Tandværktøj og fleksible instrumenter modvirker tandsten

Tandsten og plakslid på både tandkødet og emaljen, og at løbe til tandlægen eller tandplejeren i et kvarter bliver en dyr affære. Så hvorfor ikke gøre det nemt og billigt for dig i stedet for? Tag dig selv af tandstenen ved hjælp af smarte, billige tandværktøjer, som du køber online hos os? Her er komplette sæt i flere dele og individuelle instrumenter, der hjælper dig med at modvirke fremkomsten af ​​plak, tandsten og dårlig ånde. Vi har de instrumenter, du skal bruge!